ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Βίντεο, Γιάννης Πλακιωτάκης, Νέα Δημοκρατία, Πολιτικοί Αρχηγοί, Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών,


















































ΟΗΕ: Ο εκλεκτός του Ερντογάν για ΓΓ του ΟΗΕ «πάτωσε» - Τι λένε Ελλάδα και Κύπρος
Ελλάδα και Κύπρος εξέδωσαν NAVTEX για το καλώδιο - Με αντι-NAVTEX απάντησε η Τουρκία
Ετήσιος μισθός στην Ελλάδα 18.800 ευρώ και στην Ευρώπη 41.500 - Αυτή είναι η κυβερνητική «επιτυχία»!
Αλ. Τσίπρας: Δεν χρειαζόμαστε καμία άδεια από την Τουρκία για να ποντίσουμε το καλώδιο
Τουρκία: Δεν έχει ζητηθεί «άδεια» για τις έρευνες του γαλλικού πλοίου - Ελληνικές διπλωματικές πηγές: Προχωράμε κανονικά σε ελληνικά και 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Η Νέα Δημοκρατία θα ανταποκριθεί στον θεσμικό της ρόλο κι εγώ ως πρόεδρος θα παρευρεθώ στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών» δήλωσε ο μεταβατικός πρόεδρος της Ν.Δ. Γ. Πλακιωτάκης, με αφορμή την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε την Παρασκευή με τον Πρωθυπουργό.
Ο κ. Πλακιωτάκης ξεκαθάρισε πάντως ότι η συμμετοχή του στο Συμβούλιο «δεν θα πρέπει να εκληφθεί ως στήριξη στα τερτίπια και τους τακτικισμούς του κ. Τσίπρα».
Σημείωσε επίσης ότι με την κίνησή του να ζητήσει τη σύγκληση του Συμβουλίου πάρα τη νωπή λαϊκή εντολή που έχει, ο Πρωθυπουργός «δηλώνει την αδυναμία του να κυβερνήσει και να υλοποιήσει τις ψεύτικες υποσχέσεις που έδωσε προ διμήνου στον ελληνικό λαό».
























































