Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Πούτιν θέλει τον Ερντογάν στα… γόνατα: “Να ζητήσει συγγνώμη, αλλιώς…”

Ο Πούτιν θέλει τον Ερντογάν στα… γόνατα: “Να ζητήσει συγγνώμη, αλλιώς…”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλάντιμιρ Πούτιν αρνείται οποιαδήποτε επαφή με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, καθώς η Άγκυρα αρνείται να ζητήσει συγγνώμη για την κατάρριψη του ρωσικού πολεμικού αεροσκάφους, τόνισε ο συνεργάτης του Ρώσου προέδρου, Γιούρι Ουσάκοφ.

«Βλέπουμε την απροθυμία της Τουρκίας να απολογηθεί για το περιστατικό με το αεροσκάφος», απάντησε ο κ. Ουσάκοφ σε ερώτηση για το γιατί ο κ. Πούτιν αρνείται να συνομιλήσει με τον Τούρκο ομόλογό του.

Το Κρεμλίνο επιβεβαιώνει ότι έχει υπάρξει τουρκικό αίτημα για συνάντηση των δύο προέδρων, στο πλαίσιο της διεθνούς Διάσκεψης για το Κλίμα, στο Παρίσι, στις 30 Νοεμβρίου, σημειώνοντας ότι ο κ. Πούτιν θα ενημερωθεί γι’ αυτό αργότερα εντός της ημέρας.

Στο Παρίσι, ο πρόεδρος της Ρωσίας θα συνατηθεί με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, για να συζητήσουν επί της συριακής κρίσης, αλλά και επί του παλαιστινιακού.

Θα έχει επίσης συνάντηση με την καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ σχετικά τόσο με τη Συρία όσο και με την Ουκρανία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το Ιράν ανέπτυξε τα ρωσικά συστήματα παρεμβολών Tirada-2S για τη διακοπή των σημάτων Starlink

Δημοσκόπηση: Οι λαοί της Δύσης βλέπουν τον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο να πλησιάζει

Ίσες αποστάσεις από την Ελλάδα μεταξύ Τουρκίας και Ισραήλ

Απετράπησαν πέντε απόπειρες δολοφονίας κατά του τζιχαντιστή μεταβατικού Προέδρου της Συρίας και δύο Υπουργών

Το Ιράν με AI «βύθισε» αμερικανικό αεροπλανοφόρο – Ο Χακάν Φιντάν υπέρ των πυρηνικών του Ιράν και των βαλλιστικών πυραύλων

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr