ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, Γαλλία, Κλιματική Αλλαγή, Παρίσι, ΠΑΣΟΚ, Φρανσουά Ολάντ,


















































Τι συμβαίνει στα μάτια σε όσους έχουν κάνει το εμβόλιο της Pfizer για τον Covid-19;
Σκιάθος: Σοκ από καταγγελία 15χρονου για χρόνια σεξουαλική κακοποίηση από 17χρονο
Μήλος: «Ελικοδρόμιο» το Σαρακήνικο - Παρέμβαση εισαγγελέα για το ελικόπτερο που προσγειώθηκε
Στα Ηλύσια Πεδία ο Έλληνας Νίκος Καλογερόπουλος (βίντεο)
Ιράν: «Όχι» σε απευθείας διαπραγματεύσεις με ΗΠΑ λόγω παραβίασης της ενδιάμεσης συμφωνίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μετά τη δήλωση γρίφο της κυβερνητικής εκπροσώπου, Όλγας Γεροβασίλη πως η κυβερνητική πλειοψηφία μπορεί να ενισχυθεί, φαίνεται πως το Μαξίμου ελπίζει σε βουλευτές από άλλα κόμματα που μπορεί να υπερψηφίζουν τα μέτρα που θα έρχονται στη Βουλή.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega ο ίδιος ο Γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ έδειξε έντονο ενδιαφέρον για τη στάση του ΠΑΣΟΚ στα κρίσιμα νομοσχέδια, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε τη Δευτέρα ο Αλέξης Τσίπρας μαζί του στο Παρίσι.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Φρανσουά Ολάντ ρώτησε τον Αλέξη Τσίπρα:
– Τι έγινε τελικά με το ΠΑΣΟΚ;
– Πάλι πήγε με τη Νέα Δημοκρατία;
Και τότε σύμφωνα πάντα με το Mega, o Αλέξης Τσίπρας του απάντησε: “Συμβαίνουν αυτά στην πολιτική”.
Ο Φρανσουά Ολάντ φέρεται να του απάντησε πως “δεν ξέρω πως να σε βοηθήσω με αυτή την κατάσταση” για να του απαντήσει ο κ. Τσίπρας: “Δεν θέλω να με βοηθήσεις με αυτή την κατάσταση, θέλω να με βοηθήσεις να αποφύγω τα εμπόδια του Σόιμπλε”.
Εντονότατη η αντίδραση από πηγές του ΠΑΣΟΚ που έκαναν άμεσα λόγο για “κατασκεύασμα του Μαξίμου και του Τσίπρα που προκαλεί γέλιο” .
Μέσω συνεργατών της η κυρία Γεννηματά διεμήνυσε ότι θα επιδιώξει τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γάλλο πρέσβη στην Αθήνα, προκειμένου να ζητήσει εξηγήσεις.
























































