ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η μάχη για τη Βηρυτό: Η Χεζμπολάχ σχεδιάζει βίαιη κατάληψη της λιβανέζικης πρωτεύουσας
Ιωάννα Γκελεστάθη: Παραιτήθηκε από τη ΝΔ για ... «την αξιοπρέπεια, την τιμή και την υπόληψη της»
Τι γνωρίζει η Ιταλία για το τέλος του πολέμου με το Ιράν;
Η Σαουδική Αραβία βομβάρδισε στόχους στο Ιράν
Το Ισραήλ σε αναμμένα κάρβουνα: Αξιωματούχοι ασφαλείας προετοιμάζονται για μείζονα στρατιωτική κίνηση των ΗΠΑ εντός του Σαββατοκύριακου 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο τουρκικός στρατός απαγόρευσε στο προσωπικό του να πηγαίνει στη Ρωσία για διακοπές, στο πλαίσιο της έντασης που έχει δημιουργηθεί μεταξύ των δύο χωρών μετά την κατάρριψη του ρωσικού βομβαρδιστικού από την τουρκική Πολεμική Αεροπορία κοντά στη μεθόριο με τη Συρία.
Το γενικό επιτελείο απαγόρευσε τόσο στο προσωπικό του όσο και στους σπουδαστές της στρατιωτικής ακαδημίας να πηγαίνουν στη Ρωσία για διακοπές για «προληπτικούς λόγους», όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.
Η Τουρκία και η Ρωσία διέρχονται τη χειρότερη κρίση στις σχέσεις τους μετά το τέλος του Ψυχρού Πολέμου, αφότου, στις 24 Νοεμβρίου, ένα ρωσικό πολεμικό αεροπλάνο καταρρίφθηκε από την τουρκική Πολεμική Αεροπορία. Από τότε η Ρωσία έχει ανακοινώσει αντίποινα σε βάρος της Τουρκίας τα οποία στοχεύουν κυρίως τους τομείς του τουρισμού, της ενέργειας, των κατασκευών και της γεωργίας.























































