ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εύξεινος Πόντος, Μαύρη Θάλασσα, Ρωσία, Ρωσικό Πολεμικό Ναυτικό, Ρωσικός Στόλος, Συρία, Υποβρύχιο,


















































Η Ελλάδα, οι Καρδούχοι-Κούρδοι και ο τουρκικός αναθεωρητισμός
Η τελική προσφορά του Τραμπ στο Ιράν: Ο λεπτομερής οδικός χάρτης που εστάλη στην Τεχεράνη για την παύση των βομβαρδισμών
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ο Νίκος Δένδιας παρέθεσε γεύμα για την ολοκλήρωση του Ραμαζανιού στους Άραβες διπλωμάτες κι άλλους μουσουλμάνους φίλους της Ελλάδας
Ιράν: Κατάληψη της εξουσίας από τους Φρουρούς της Επανάστασης: Η σκιώδης ηγεσία της Τεχεράνης σκληραίνει τη στάση της καθώς ο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το ρωσικό υποβρύχιο Rostov on Don, που βρισκόταν στη Μεσόγειο και στα τέλη Νοεμβρίου έπληξε την «πρωτεύουσα» των τζιχαντιστών πόλη Ράκα στην κεντρική Συρία με πυραύλους Kalibr-PL, επέστρεψε από τη Μεσόγειο στη Μαύρη Θάλασσα τη Δευτέρα.
Το ρωσικό υποβρύχιο όσο διάστημα έμεινε στην ανατολική Μεσόγειο, ανοιχτά των ακτών της Συρίας, βομβάρδισε με τους πυραύλους του το Ισλαμικό Κράτος.
Κατέστρεψε δύο διοικητικά κέντρα της οργάνωσης σκοτώνοντας πολλούς τζιχαντιστές από το Ισλαμικό Κράτος.
Η Ρωσία ξεκίνησε αεροπορικές επιδρομές στη Συρία ενάντια στους τζιχαντιστές της Αλ Κάιντα και της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος από τις 30 Σεπτεμβρίου, ανταποκρινόμενη σε πρόσκληση της κυβέρνησης της Συρίας.
Η Ρωσία έχει εμπλέξει και το Πολεμικό της Ναυτικό στις επιχειρήσεις ενάντια στους τζιχαντιστές εξαπολύοντας πυραύλους από τα πλοία που έχει στην Κασπία Θάλασσα αλλά και με το υποβρύχιο Rostov on Don.























































