ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεύτερη προθεσμία, αυτή τη φορά για τις 22 Δεκεμβρίου, ζήτησε και έλαβε από τους οικονομικούς εισαγγελείς ο Σταύρος Ψυχάρης για τα δάνεια που χορηγήθηκαν στο ΔΟΛ
Ο εκδότης κλήθηκε με την ιδιότητα του ύποπτου για τη διάπραξη του αδικήματος της ηθικής αυτουργίας σε απιστία για την οποία ελέγχονται ως φυσικοί αυτουργοί, στελέχη τραπεζών, τα οποία ως μέλη επιτροπών ενέκριναν τα επίμαχα δάνεια.
Ήδη από τους οικονομικούς εισαγγελείς, Παναγιώτη Αθανασίου και Γαληνό Μπρη έχουν κληθεί ως ύποπτοι περίπου σαράντα πέντε στελέχη των τραπεζών που χορήγησαν τα ελεγχόμενα δάνεια ( Alpha Bank, Eurobank, Πειραιώς και Εθνική), με την έρευνα να εστιάζεται στη χορήγηση δανείων από το 2006 και εντεύθεν, προκειμένου να διερευνηθεί βάσει ποιων εγγυήσεων δόθηκαν τα δάνεια αυτά και πού τελικά κατέληξαν.
Υπενθυμίζεται, ότι οι οικονομικοί εισαγγελείς έχουν στα χέρια τους πόρισμα της Τραπέζης της Ελλάδος για τα δάνεια των συστημικών τραπεζών προς ιδιοκτήτες ΜΜΕ.























































