ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τουρκία: Μέσα σε μια εβδομάδα πούλησε τεράστια αποθέματα σε χρυσό
Μέση Ανατολή: Σκληρές δηλώσεις Τραμπ για Ιρανούς «διαπραγματευτές» και ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους - Πεζοναύτες και αλεξιπτωτιστές στο μέτωπο
Ισπανία: Πέθανε με ευθανασία η 25χρονη Νοέλια Καστίγιο - Τι είπε λίγο πριν το θάνατο της
Επίθεση με drones κατά τουρκικού πετρελαιοφόρου κοντά στα Στενά του Βοσπόρου
Εγιάλ Ζαμίρ: Προειδοποίηση για «κατάρρευση» των IDF «εκ των έσω» λόγω έλλειψης ανθρώπινου δυναμικού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πρωτογενές πλεόνασμα 4,34 δισ. ευρώ κατέγραψε ο κρατικός προϋπολογισμός το διάστημα Ιανουαρίου-Νοεμβρίου, πολύ υψηλότερα από τον στόχο για 2,65 δισ. ευρώ χάρη στις χαμηλότερες δαπάνες, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε το υπουργείο Οικονομικών την Τρίτη.
Τα έσοδα σημείωσαν σημαντική υστέρηση ύψους 1,35 δισ. έναντι του στόχου.
Σημειώνεται ότι το πρωτογενές πλεόνασμα εξαιρεί το κόστος για την εξυπηρέτηση του χρέους, καθώς και τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τα ασφαλιστικά ταμεία.
Tα καθαρά έσοδα του κρατικού προϋπολογισμού σημείωσαν σημαντική υστέρηση και ανήλθαν στα 41,04 δισ. ευρώ, χαμηλότερα κατά 1,35 δισ. ευρώ έναντι του στόχου.
Η υστέρηση υπεραντισταθμίστηκε από τις χαμηλότερες δαπάνες, που διαμορφώθηκαν στα 42,48 δισ. ευρώ, έναντι στόχου για 44,82 δισ. ευρώ.























































