ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Τουρκία απειλεί να βυθίσει το γαλλικό ερευνητικό σκάφος Abeille Marengo για το καλώδιο
Τελευταία προειδοποίηση - Τελεσίγραφο της ΕΛ.Α.Σ. του Αλ. Τσίπρα σε Μητσοτάκη και στο «σκυλάκι» του: «Μιλήστε με ονόματα όχι με
Άμτζαντ Τάχα: Η Μουσουλμανική Αδελφότητα σε αναζήτηση έδρας στην Ευρώπη
«Μπλε τσουνάμι» σάρωσε το Κογκρέσο - Στον έλεγχο των Δημοκρατικών Γερουσία και Βουλή των Αντιπροσώπων
Γάζα: Παλαιστίνιοι πολιτοφύλακες καταδιώκουν τζιχαντιστές της Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μειώσεις στο αντίτιμο των διοδίων με την έλευση του νέου έτους ανακοίνωσαν οι Αυτοκινητόδρομοι Κεντρικής Ελλάδας που εκμεταλλεύονται ορισμένους σταθμούς στον ΠΑΘΕ στο ύψος της Φθιώτιδας.
Οι μειώσεις θα αρχίσουν να εφαρμόζονται από την πρώτη ημέρα του Ιανουαρίου (2016) και θα κυμαίνονται μεταξύ 0,05 ευρώ και 0,10 ευρώ. Θα αφορούν όλες τις κατηγορίες οχημάτων.
Μειώσεις έρχονται και στα διόδια του αυτοκινητοδρόμου ανατολικής Πελοποννήσου, Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και Λεύκτρο – Σπάρτη, με την έλευση του νέου έτους, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στη σύμβαση παραχώρησης του έργου.























































