ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι ζητά ο Μητσοτάκης για να συναινέσει σε οικουμενική κυβέρνηση

Τι ζητά ο Μητσοτάκης για να συναινέσει σε οικουμενική κυβέρνηση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να δώσει τη συναίνεση του σε οικουμενική κυβέρνηση αφήνει ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης. Όπως δήλωσε αυτή η κίνηση θα γίνει μόνο υπό όρους.

«Την 1η Μαΐου η ΝΔ θα είναι ένα άλλο κόμμα έτοιμο να κυβερνήσει», τονίζει σε συνέντευξή που έδωσε στην εφημερίδα RealNews.

Όπως αναφέρει παρότι που μένει πολύ λίγος χρόνος μέχρι την 10η Ιανουαρίου, οπότε και θα διεξαχθεί ο β” γύρος των εσωκομματικών εκλογών, θα κάνει προσπάθεια να πείσει το εκλογικό σώμα ότι μπορεί να υλοποιήσει την εντολή για αλλαγή σελίδας και ανανέωσης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Να τους πείσω ότι μαζί με τον Άδωνι αλλά και τους πολίτες που επέλεξαν τον Απόστολο και τον Βαγγέλη μπορούμε να κάνουμε ξανά τη ΝΔ μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη και σύντομα κυβέρνηση», επισημαίνει.

Ανοικτό το ενδεχόμενο να συναινέσει για οικουμενική κυβέρνηση, αλλά μονάχα αν υπάρξει κάποιος «αξιόπιστος πρωθυπουργός», ενώ ξεκαθαρίζει ότι με τον Αλέξη Τσίπρα δεν θα συναινέσει ποτέ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Έντρομος ο 86χρονος Ανδρέας Δρυμιώτης για τον «κίνδυνο» να πάει φυλακή ο Μητσοτάκης με 25%

Μητσοτάκης: Πρόθυμη η Ελλάδα να εμπλακεί ενεργά στα Στενά του Ορμούζ

ΕΛ.Α.Σ: «Θεσμικό φιάσκο» με ευθύνη Μητσοτάκη η «μαζική αποχή» ανώτατων δικαστών για την ηγεσία του Αρείου Πάγου

Σε πανικό ο καταρρέων Μητσοτάκης σχεδιάζει πρόωρες εκλογές – Η απάντηση Τσίπρα από τη Λευκωσία: ΔΕΝ θα προλάβεις! «Το μομέντουμ έχει ήδη δημιουργηθεί»

ΠΑΣΟΚ: Μετωπική σύγκρουση Διαμαντοπούλου-Δούκα για τις συνεργασίες

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...