ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Σκοτ Μπέσεντ ανακοίνωσε τις κυρώσεις που στραγγαλίζουν το Ιράν - Στο «στόχαστρο» Κίνα και Τουρκία
Δυσαρέσκεια στην Ουάσιγκτον για τον Τόμας Μπάρακ - Κοντά στην καρατόμηση;
Ρούμπιο και Χέγκσεθ στην Αθήνα πριν τις ενδιάμεσες εκλογές των ΗΠΑ
Το Ιράν προσπάθησε να δολοφονήσει τον γιο του Νετανιάχου
Πληροφορίες: Ο Μάρκο Ρούμπιο προσανατολίζεται να αντικαταστήσει τον Τόμας Μπάρακ με τον Ντέιβιντ Πετρέους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Επιχείρηση προκειμένου να πείσει ότι ο Αντώνης Σαμαράς δεν είχε ιδέα για τις επαφές Μπαλτάκου – Κασιδιάρη, αλλά και ότι δεν έχει καμία ανάμιξη στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής ξεκίνησε το Μέγαρο Μαξίμου.
Η αμηχανία που επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο Μέγαρο Μαξίμου είναι πρωτοφανής μετά τη θυέλλα που ξέσπασε με το βίντεο της συνομιλίας Κασιδιάρη-Μπαλτάκου και πλέον τονίζουν ότι ο κ. Μπαλτάκος αυτονομήθηκε και έκανε προσωπική πολιτική.
Όπως λένε κύκλοι από το Μέγαρο Μαξίμου από τα ίδια τα λεγόμενα του πρώην γενικού γραμματέα της κυβέρνησης στο βίντεο φαίνεται ότι ο Πρωθυπουργός ήθελε να αποδοθεί δικαιοσύνη.
Λένε – ανεπισήμως πάντα – ότι υπάρχουν ενοχοποιητικά στοιχεία στους υπολογιστές βουλευτών και μελών και η κυβέρνηση δεν έχει καμία ανάμιξη.
Άλλωστε χαρακτηριστική είναι η πρώτη αντίδραση του πρωθυπουργού, ότι ο ίδιος δεν ξέρει τίποτα για το θέμα.
Πάντως από το ΣΥΡΙΖΑ τονίζουν ότι ο Α. Σαμαράς είναι υπόλογος για την υπόθεση Μπαλτάκου.
Πέρα από τις όποιες διαρροές από τη μία ή την άλλη πλευρά και ανεξάρτητα από το εάν γνώριζε ή όχι, ο Αντώ νης Σαμαράς ήταν αυτός που τον εμπιστεύτηκε και τον είχε ως δεξί του χέρι.
























































