Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι Τούρκοι απαγάγουν Κούρδους, τους σκοτώνουν και τους βάζουν στο Twitter!

Οι Τούρκοι απαγάγουν Κούρδους, τους σκοτώνουν και τους βάζουν στο Twitter!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κουρδιστάν, Κούρδοι, Σιλώπη, Τουρκία,

Η τουρκική Αστυνομία απήγαγε και εκτέλεσε δύο Κούρδους στην κουρδική πόλη Σιλώπη στη νοτιοανατολική Τουρκία.

Ο ένας ήταν 18χρονος και ο άλλος 55χρονος πατέρας 4 παιδιών.

Και των δύο οι φόνοι έγιναν γνωστοί όταν Τούρκος αστυνομικός ανάρτησε τις φωτογραφίες των πτωμάτων τους στο Twitter.

galip_korkmaz

Ο Νετζάτ Οντέν (Nejat Öden), 18 ετών, αγνοούνταν επί τρεις ημέρες. Είχε φύγει από το σπίτι του για να επισκεφτεί έναν γείτονα.

Για την εξαφάνισή του θεωρήθηκε υπεύθυνη η τουρκική Αστυνομία, μιας και το τελευταίο διάστημα οι Ειδικές Δυνάμεις απαγάγουν νεαρούς Κούρδους και τους βασανίζουν.

Ο θάνατός του αποκαλύφθηκε όταν δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο η φωτογραφία του να κείτεται νεκρός.

Το συγκλονιστικό είναι ότι η φωτογραφία του νεκρού Νετζάτ Οντέν αναρτήθηκε στο Twitter από τον λογαριασμό @galip0617 (Galip Korkmaz), ο οποίος είναι αστυνομικός.

Το πτώμα του Οντέν μεταφέρθηκε αν αγνοία της οικογένειάς του στο δημόσιο νοσοκομείο toυ Σιρνάκ.

Ο ίδιος αστυνομικός που tweetάρει ως @galip0617 είχε προηγουμένως αναρτήσει και τη φωτογραφία ενός ακόμα νεκρού Κούρδου, του 55χρονου Ισμαήλ Γιεβσάν (İsmail Yevşan), πατέρα τεσσάρων παιδιών, ο οποίος επίσης αγνοούνταν στη Σιλώπη και δολοφονήθηκε με την ίδια διαδικασία.

Ο λογαριασμός του Τούρκου αστυνομικού που δημοσίευσε ως “τρόπαια” τους δύο νεκρούς Κούρδους έχει απενεργοποιηθεί στο Twitter.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών

Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ

Οι Κούρδοι της Συρίας (Ροζάβα) συναντήθηκαν με τον Μασούντ Μπαρζανί – Γάλλος ΥΠΕΞ: «Η Γαλλία στεκόταν πάντα στο πλευρό του κουρδικού λαού και θα συνεχίσει να το πράττει»

Συνάντηση αρχηγού των SDF με τον Γάλλο Υπ. Εξωτερικών στην Ερμπίλ για την ασφάλεια και την εφαρμογή της συμφωνίας των Κούρδων με τη Δαμασκό

Ο εκπρόσωπος των Κούρδων της Συρίας συναντήθηκε με αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr