ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ανατροπή στο διπλό φονικό στο Αίγιο: Στο μικροσκόπιο «ορφανό» DNA στο όπλο
ΕΛΑΣ: Αυτή είναι η σκιώδης κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα και οι αρμοδιότητες
Ο Βασίλης Κοκοτσάκης έφυγε από το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού με θλίψη κι απογοήτευση: «Δεν εκφράζει την πλειοψηφία όλων όσων
Η ΕΛ.Α.Σ. συσπειρώνει τη δημοκρατική παράταξη κι απέχει από τη ΝΔ μόνο 6,9 - Εκτός Βουλής Ζωή, Γιάνης και ΣΥΡΙΖΑ
Naval Group: Κρίσιμη χρονιά για το Πολεμικό Ναυτικό της Ελλάδας το 2026 - Πότε αναμένονται οι επόμενες παραδόσεις φρεγατών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένας βομβιστής αυτοκτονίας ανατινάχθηκε σήμερα με το αυτοκίνητό του την ώρα που πλησίαζε σε σημείο ελέγχου της αστυνομίας κοντά στο αεροδρόμιο της Καμπούλ, αλλά δεν προκάλεσε άλλες απώλειες, δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.
Ο βομβιστής εντοπίστηκε από την αστυνομία καθώς προσέγγιζε με το αυτοκίνητό του το σημείο ελέγχου με αποτέλεσμα να πυροδοτήσει τα εκρηκτικά του, είπε ο εκπρόσωπος.
Δεν υπήρξε άμεση ανάληψη ευθύνης.
Η έκρηξη ακολουθεί σειρά επιθέσεων στην αφγανική πρωτεύουσα τις τελευταίες ημέρες, περιλαμβανομένης και μιας επίθεσης αυτοκτονίας σε ένα εστιατόριο όπου συχνάζουν ξένοι και πλούσιοι Αφγανοί, κατά την οποία σκοτώθηκε ένα 12χρονο αγόρι και ένας φρουρός ασφαλείας.
Οι επιθέσεις σημειώνονται τη στιγμή που καταβάλλεται μια νέα προσπάθεια για την επανέναρξη των ειρηνευτικών συνομιλιών με τους Ταλιμπάν, μετά την κατάρρευση της προηγούμενης προσπάθειας τον περασμένο Ιούλιο.























































