ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ασφαλιστικά Ταμεία, Ασφαλιστικές Εισφορές, Ελληνική Κυβέρνηση, Επικουρικές Συντάξεις, Νέα Δημοκρατία, Όλγα Γεροβασίλη, ΠΑΣΟΚ, Συντάξεις, Συντάξεις Αναπήρων, Συνταξιούχοι,


















































Ένας Έλληνας, ο Κώστας Μαστοράκης, στο τιμόνι της Nazionale Piloti: Ιστορική αλλαγή φρουράς στο Μονακό με άρωμα Μυκόνου
Απελάθηκε αλλοδαπή που έστελνε απειλητικά μηνύματα στη Χριστίνα Παππά - Μια ιστορία φιλανθρωπίας
Το Ιράν επιτέθηκε σε Κουβέιτ και Μπαχρέιν - Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν ιρανικά ραντάρ
Άννα Παπαδοπούλου (ΕΛ.Α.Σ.): Ο Κυρανάκης ΔΕΝ αναβάθμισε το σιδηροδρομικό δίκτυο και ο Μητσοτάκης τον έχρισε γραμματέα της ΝΔ
Αττική: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διαφθοράς σε Πολεοδομίες - Οι «ταρίφες», τα συνθηματικά και οι κώδικες επικοινωνίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αντιμέτωπους με το μείζον διακύβευμα – δίλημμα των ημερών για το Ασφαλιστικό που είναι να αυξηθούν οι ασφαλιστικές εισφορές ή να πληρώσουν πάλι το μάρμαρο της κρίσης τα συνήθη υποζύγια φέρνει με δήλωσή της τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη.
Σύμφωνα με την κ. Γεροβασίλη, δεδομένης της αύξησης του ΑΕΠ, από το 2018 και μετέπειτα οι συντάξεις θα αρχίσουν να αυξάνονται, σε αντίθεση με ό,τι συνέβαινε τα τελευταία χρόνια.
«Το 2010, η μέση σύνταξη βρισκόταν στα 1.480 ευρώ, ενώ όταν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ παρέδωσαν την εξουσία ανερχόταν μόλις στα 863 ευρώ» ανέφερε η κ. Γεροβασίλη καλώντας τα δύο κόμματα να σταματήσουν να «παίρνουν το μέρος της τρόικας».
«Απαιτείται συστράτευση για να αποφευχθεί η κατάρρευση του ασφαλιστικού συστήματος» τόνισε, και κάλεσε εκ νέου τα κόμματα της αντιπολίτευσης να στηρίξουν την αύξηση των εργοδοτικών εισφορών προκειμένου να αποτραπούν οι νέες μειώσεις.
























































