ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ
Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών
Αλέξης Τσίπρας: Εμείς είχαμε 1.700 μετακλητούς και ο Μητσοτάκης τους έκανε 3.700 - Το νεο-φιλελέ κοτζαμπάσικο σχέδιο Μητσοτάκη για το
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ολομέτωπη επίθεση εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά από το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, σε συνομιλία της με τη δημοσιογράφο Κατερίνα Ακριβοπούλου.
Αναφερόμενη στο σκανδαλώδες βίντεο Μπαλτάκου – Κασιδιάρη, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επέρριψε ευθύνες στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό προσωπικά και μίλησε ευθέως για παρακράτος που είχε το άνδρο του εντός της Βουλής:
“Μιλάμε για πλήγμα στην πολιτειακή στη δημοκρατική λειτουργία, μιλάμε για παρακράτος το οποίο αποκαλύπτεται ότι είχε τις ρίζες του, το άνδρο του, όχι απλώς μέσα στην Κυβέρνηση αλλά και μέσα στη Βουλή” είπε χαρακτηριστικά πριν επιτεθεί στο πρόσωπο του Πρωθυπουργού:
“Ο κύριος Σαμαράς δεν μπορεί να προσποιείται ότι δεν ξέρει δεν είδε ότι υπήρχε ένας Μπαλτάκος που δρούσε εν αγνοία του. Τι λέει ο κύριος Αθανασίου για αυτά που περιγράφεται να κάνει εν σχέσει με τη Δικαιοσύνη και ποια είναι εν πάση περιπτώσει αυτή η αντίληψη την οποία διακινούσε ο κύριος Μπαλτάκος αλλά την έχει διατυπώσει και ο κύριος Σαμαράς στη συνέντευξή του, ότι επηρεάζει τη Δικαιοσύνη ανάλογα με τις πολιτικές βουλές του”.
Εξέφρασε μάλιστα την απορία της πώς η κυβέρνηση παριστάνει προκλητικά ότι δεν έγινε τίποτα:
“Δεν βλέπω πώς μετά από αυτήν την αποκάλυψη μπορεί η Κυβέρνηση να παραμένει στο θώκο της ατάραχη, δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορεί κάποιοι να χαριεντίζονται δημοσίως εκστομίζοντας ανιστόρητες διατυπώσεις, δεν αντιλαμβάνομαι επίσης πώς μπορεί να συνεχίσει αυτή η Κυβέρνηση, το ξαναλέω για μένα είναι μείζον, να συνεχίσει λοιπόν την πορεία της, όταν έχει με τέτοιο βάναυσο τρόπο προσβάλει και το δημοκρατικό αίσθημα των πολιτών και το περί δικαίου αίσθημα της κοινωνίας και την αξιοπρέπεια και την αξιοπιστία της Δικαιοσύνης”.
























































