ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κόκκινος συναγερμός για τζιχαντιστές στην Αθήνα μετά την Κωνσταντινούπολη

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μετά το χτύπημα στην Κωνσταντινούπολη έχει δοθεί εντολή για αυξημένα μέτρα αστυνόμευσης στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις προκειμένου να υπάρξει η μέγιστη δυνατή πρόληψη τρομοκρατικού χτυπήματος.

Οι ελληνικές αρχές έχουν έρθει σε επαφή με τον αστυνομικό σύνδεσμο της Τουρκίας στη χώρα μας για να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες για την τρομοκρατική ενέργεια, ενώ στελέχη της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας είναι σε ανοιχτή γραμμή μαζί του.

Όπως γράφει ο Ελεύθερος Τύπος, έχει δοθεί εντολή για αυξημένα αστυνομικά μέτρα γύρω από στόχους, συχνές περιπολίες, ενώ το αστυνομικό προσωπικό να βρίσκεται σε αυξημένη ετοιμότητα.

Οι ελληνικές αρχές περιμένουν πλήρη ενημέρωση από τη γειτονική χώρα για το περιστατικό και ανάλογα με τα δεδομένα θα υπάρξει και νέος επιχειρησιακός σχεδιασμός. Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στους στόχους που είναι σε αστυνομικό κλοιό είναι πρεσβείες, σπίτια διπλωματών, αλλά και εταιρίες ξένων συμφερόντων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη η ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται στην προπαρασκευή δημιουργίας αντιτρομοκρατικών-«αντιτζιχαντιστικών» κλιμακίων που θα εγκατασταθούν μόνιμα στα θαλάσσια σύνορά μας.

Ουσιαστικά γίνεται αγώνας δρόμου για να εκπαιδευτούν τα στελέχη στις θρησκευτικές διαφορές των ατόμων από αραβικές χώρες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το Αζερμπαϊτζάν απαίτησε από το Ισραήλ να ανακαλέσει την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων

Αλέξης Τσίπρας στην Κίμπερλι: Όχι F-35 κι άλλοι αμερικανικοί εξοπλισμοί στην Τουρκία – Οι σχέσεις Ελλάδας-ΗΠΑ πρέπει να βασίζονται στο αμοιβαίο όφελος

Μπλόκο του Κογκρέσου στα F-35 για την Τουρκία – Πιέσεις σε Τραμπ με φόντο S-400 και Ισραήλ

Η Τουρκία έθεσε το πεδίο της πρώτης μάχης του Μεγάλου Αλεξάνδρου με τους Πέρσες υπό ιστορική προστασία

Ένας «σαλταρισμένος» μικρομέγαλος λουστράκος – Ο Ερντογάν θέλει να κάνει «κουμάντο» σε ΝΑΤΟ, ΕΕ και απειλεί το Ισραήλ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr