ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Eldorado Gold, Βάλντις Ντομπρόβσκις, Εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, Σκουριές, Σκουριές Χαλκιδικής,


















































Τι απάντησε η Κάγια Κάλας στον Γιάννη Μανιάτη για τις νεοοθωμανικές μπούρδες περί «Γαλάζιας Πατρίδας»
Κόμμα Καρυστιανού: Βαριές καταγγελίες από 22 πρώην στελέχη της Ελπίδας για τη Δημοκρατία
Παρανάλωμα του πυρός 306.000 στρέμματα και ο Μητσοτάκης δηλώνει: «Όταν καίγεται ένα δάσος δεν σημαίνει ότι χάνεται...»
ΗΠΑ: Πυροβολισμοί στη Βόρεια Καρολίνα - Αναφορές για πολλούς νεκρούς
Η Ρωσία έπληξε τρία ακόμη εμπορικά πλοία στη Μαύρη Θάλασσα (Βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τις ανησυχίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το επιχειρηματικό περιβάλλον στην Ελλάδα εκφράζει σε συνέντευξη του στην «Καθημερινή», ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Βάλντις Ντομπρόφσκις, με αφορμή το αδιέξοδο με την επένδυση της Eldorado Gold στις Σκουριές Χαλκιδικής.
O κ. Ντομπρόφσκις υπογραμμίζει ότι απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας – εκτός από την χρηματοπιστωτική σταθερότητα, για την οποία αναγνωρίζει ότι γίνονται σημαντικά βήματα – είναι ένα προβλέψιμο επιχειρηματικό περιβάλλον.
«Για να ανακάμψει η Ελλάδα χρειάζεται επενδύσεις. Αυτό πρέπει να γίνει ξεκάθαρο στις ελληνικές αρχές. Πρέπει να καλλιεργήσουν ένα θετικό επιχειρηματικό περιβάλλον», τονίζει χαρακτηριστικά.
Σε ερώτηση αν η Επιτροπή προτίθεται να πάρει κάποια πρωτοβουλία προς την κατεύθυνση αυτή, ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν είπε ότι οι Βρυξέλλες δεν παρεμβαίνουν σε «συγκεκριμένες υποθέσεις».
Επανάλαβε όμως ότι όταν η Επιτροπή μελετά τις προβλέψεις για το πώς μία οικονομία θα ανακάμψει, το επιχειρηματικό περιβάλλον είναι μέρος των ανησυχιών.
























































