ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομος ο 86χρονος Ανδρέας Δρυμιώτης για τον «κίνδυνο» να πάει φυλακή ο Μητσοτάκης με 25%
Λουτράκι: Λαγοκέφαλος δάγκωσε δύο λουόμενους
Αθήνα: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εμπορίας γυναικών μέσω «γραφείου ερωτικών ραντεβού»
Πολιτικός σεισμός στην Τεχεράνη: Βουλευτής διάβασε στον «αέρα» άκρως απόρρητες επιστολές του Χαμενεΐ και τον «έκοψαν» άμεσα
Να «επικηρύξουν» τους λαγοκέφαλους σκέφτονται στην κυβέρνηση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το ελληνικό οικονομικό πρόγραμμα και η προσφυγική κρίση τέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Αλέξη Τσίπρα με τον Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, στο Νταβός, όπου την Πέμπτη αρχίζει το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρωθυπουργός τόνισε στον Αντικαγκελάριο και Υπουργό Οικονομίας και Ενέργειας της Γερμανίας πως “δεν γίνεται να κόψουμε συντάξεις. Τα μισά νοικοκυριά ζουν με μια σύνταξη που λειτουργεί σαν σκιώδες κοινωνικό επίδομα”.
Ο Πρωθυπουργός επεσήμανε την ανάγκη να ολοκληρωθεί έγκαιρα η αξιολόγηση, ενώ στη μεταξύ τους συνομιλία εκτιμήθηκε η ελληνική προσπάθεια για μια ασφαλιστική μεταρρύθμιση που θα μοιράζει δίκαια τα βάρη.
Σε ό,τι αφορά στο προσφυγικό υπήρξε συζήτηση για τα στοιχεία της κρίσης, ενώ υπογραμμίστηκε και από τις δυο πλευρές η προσπάθεια που καταβάλει η Ελλάδα για τη διαχείριση του ζητήματος.
























































