ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Οι Ιρανοί αποχώρησαν από τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ και απαιτούν επίσημη συγγνώμη του Ντόναλντ Τραμπ
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
Παραίτηση-σεισμός του Κιρ Στάρμερ υπό το βάρος εσωκομματικής «εξέγερσης»
Κατάρ: Στους 54 οι τραυματίες και 18 αγνοούμενοι από την έκρηξη στον τερματικό σταθμό του Ρας Λαφάν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σεισμός 6,6 βαθμών σημειώθηκε 162 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Μάλαγα στην Ισπανία, σύμφωνα με το Γεωλογικό Παρατηρητήριο των ΗΠΑ (USGS).
Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίσθηκε στα 33 χιλιόμετρα, διευκρίνισε το USGS.
Ο σεισμός ήταν 6,1 βαθμών και σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας στη Μεσόγειο μεταξύ του Μαρόκου και της Ισπανίας.
Ο σεισμός σημειώθηκε γύρω στις 04:22 τοπική ώρα (06:22 ώρα Ελλάδος) και το επίκεντρό του εντοπίστηκε 62 χιλιόμετρα βόρεια της πόλης Αλ Χοσέιμα του Μαρόκου και 164 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του Γιβραλτάρ, διευκρίνισε το USGS, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο.























































