ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απαγωγή, Βίντεο, Δημοσιογράφοι, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία,


















































Το Ισραήλ αναγνώρισε τη Γενοκτονία των Αρμενίων - Φρίκαρε η Τουρκία
Η Κίμπερλι συναντήθηκε με τον Αντώνη Σαμαρά - Τι έγραψε στο «Χ»
Νετανιάχου: Το Ισραήλ λαμβάνει «πολύ σοβαρά» τις απειλές Ερντογάν - Θα ενημερώσει τις ΗΠΑ για την τουρκική απειλή
Λίβανος: Αυστηρή προειδοποίηση του στρατού μετά τις διαδηλώσεις της Χεζμπολάχ στη Βηρυτό - Φόβοι για γενικευμένη εσωτερική κρίση
Η Θεοδώρα Τζάκρη παράτησε τον Κασσελάκη - Τον καταγγέλλει για «δεξιά απόκλιση» και δηλώνει: «Εγώ είμαι σοσιαλπατριώτισσα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Ερντογάν είναι αδίστακτος και κάθε μέρα το κάνει όλο και πιο σαφές με τις πρακτικές που ακολουθεί η κυβέρνηση του στην Τουρκία.
Οι απαγωγές δημοσιογράφων έχουν γίνει πλέον καθημερινό φαινόμενο και η γειτονική χώρα θυμίζει περισσότερο Αργεντινή της χούντας του Βιντέλα, όπου στρατιωτικοί εξαφάνιζαν αντικαθεστωτικούς που ακόμη και μετά από 40 χρόνια αγνοούνται.
Δημοσιογράφος απήχθη on camera με θρασύτατο τρόπο από τις δυνάμεις ασφαλείας του “Σουλτάνου” Ερντογάν, που δεν υπολογίζουν κανένα και με την ανοχή της Δύσης που πλέον έστω και έμμεσα, βάφει τα χέρια της με αίμα.
Τόσο η Ευρωπαϊκή Ένωση όσο και οι ΗΠΑ κάνουν πως δεν βλέπουν τα εγκλήματα του ενάντια ακόμη και στους Τούρκους, πέρα από τη γενοκτονία των Κούρδων που είναι σε εξέλιξη. Δείτε την απαγωγή στο βίντεο.























































