ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Τζένιφερ Λόπεζ, Φωτογραφίες,


















































Μετά τη γενική κατακραυγή η κυβέρνηση απέσυρε τη διάταξη που «ξεγύμνωνε» τους δανειολήπτες
Δένδιας: Με τον «Νέαρχο» το ΠΝ αποκτά και μια δεύτερη πλατφόρμα κορυφής - Έχουν γίνει «τεράστια βήματα στην ιερή υπόθεση
Ο Μοτζταμπά Χαμενεΐ έδωσε εντολή για στρατιωτική «άμεση, αποφασιστική και γεωγραφικά απεριόριστη απάντηση»
Euroleague: Ατσάλινος Ολυμπιακός και κορυφή μετά την νίκη 84-78 επί της Αρμάνι Μιλάνο
Ο Νίκος Παντελής νιώθει άβολα στο Allwyn Game Time
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έκπληξη επιφύλασσε στους λάτρεις του «Shades of Blue» η πρωταγωνίστρια και παραγωγός της σειράς Τζένιφερ Λόπεζ.
Στο τελευταίο επεισόδιο του αστυνομικού δράματος του NBC η τηλεοπτική Χαρλί Σάντος έβγαλε την μπλούζα και έμεινε μόνο με ένα μαύρο σουτιέν αφήνοντας τους τηλεθεατές με το στόμα ανοιχτό.
Η 46χρονη Λατίνα σταρ έδειξε για ακόμα μία φορά, το καλογυμνασμένο της κορμί σε μια καυτή σκηνή για της ανάγκες της αμερικανικής σειράς.
Η Τζένιφερ υποδύεται την ντετέκτιβ της αστυνομίας της Νέας Υόρκης, η οποία εντάσσεται στη μονάδα του FBI κατά της διαφθοράς.

























































