ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Financial Times: Καταρρέει ο τουρισμός στην Τουρκία

Financial Times: Καταρρέει ο τουρισμός στην Τουρκία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οι μετοχές του μεγάλου τουριστικού ομίλου Tui υφίστανται απώλειες, καθώς η εταιρεία προειδοποίησε ότι οι κρατήσεις της για διακοπές στην Τουρκία το καλοκαίρι είναι 40% χαμηλότερες σε σχέση με έναν χρόνο πριν, αναφέρει δημοσίευμα των Financial Times.

Πέρυσι, το 14% των πελατών της Tui ταξίδεψε στην Τουρκία, αλλά οι τελευταίες γεωπολιτικές εξελίξεις ωθούν τους τουρίστες και πάλι στους παλαιούς δημοφιλείς προορισμούς, όπως την Ισπανία και την Ελλάδα, σημειώνει το δημοσίευμα. Η Tui ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι αναδιαμορφώνει γρήγορα τις πωλήσεις πακέτων για τις καλοκαιρινές διακοπές για να καλύψει τη ζήτηση που υπάρχει για εναλλακτικούς προορισμούς.

Στην ανακοίνωσή του, ο τουριστικός όμιλος σημειώνει, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Η Tui κατέγραψε μία μείωση αναφορικά με την Τουρκία, με τις κρατήσεις αναφορικά με τον προορισμό αυτόν για το καλοκαίρι να είναι τώρα περίπου 40% χαμηλότερες. Ωστόσο, το ολοκληρωμένο επιχειρησιακό μοντέλο και η δυναμικότητα των ξενοδοχείων μας έχουν επιτρέψει στη Tui να ενεργήσει γρήγορα για να ανταποκριθεί στις μεταβολές αυτές και να προσφέρει εναλλακτικούς προορισμούς στους πελάτες μας.

Τα ξενοδοχεία της Tui σε προορισμούς εκτός Τουρκίας, όπως στην Ισπανία και ιδιαίτερα στα Κανάρια Νησιά, επωφελούνται από τη μεταβολή της ζήτησης».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νέα τουρκική πρόκληση με τη «Γαλάζια Πατρίδα»: «Θα προστατεύσουμε τα συμφέροντά μας»

Συνάντηση Φαραντούρη-Μετσόλα για τα ελληνικά εθνικά θέματα και την τουρκική επιθετικότητα

Tουρκική πυραυλάκατος παρενόχλησε το Ocean link που ποντίζει καλώδιο μεταξύ Αστυπάλαιας και Κω

Νέες τουρκικές προκλήσεις: Οπλισμένα F-16 πάνω στο FIR Αθηνών

Τουρκικά ΜΜΕ δημιουργούν «κλίμα» για πόλεμο Ελλάδας-Τουρκίας το φθινόπωρο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr