ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Σωκράτης Φάμελλος διέγραψε τον Παύλο Πολάκη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ
Ηγετικός θρίαμβος Δένδια στο Συνέδριο της ΝΔ - Ο Νίκος Δένδιας γκρέμισε τις «Καγκελαρίες των τεχνοκρατών» και κατασυνέτριψε τους «μισθοφόρους
Νεκρός ο αρχηγός της Χαμάς στη Γάζα Ιζ αλ-Ντιν αλ-Χαντάντ
Ισραήλ και ΗΠΑ προετοιμάζονται για νέα πλήγματα κατά του Ιράν ακόμη και την επόμενη εβδομάδα
Το Κρεμλίνο ανακοίνωσε ότι ο Πούτιν συζήτησε τη σύγκρουση στο Ιράν με τον ηγέτη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Αν η Ευρώπη δεν αλλάξει οπτική και στρατηγική, έχει τελειώσει», δήλωσε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg o Ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι.
«Ανησυχώ για την πιθανότητα να καταρρεύσει η Συνθήκη του Σέγκεν. Χωρίς τη Συνθήκη αυτή, η ευρωπαϊκή ταυτότητα τίθεται σε κίνδυνο», προσθέτει ο Ρέντσι, σύμφωνα με τον οποίο η Ευρώπη «χρειάζεται μια ατζέντα για την ανάπτυξη και την μείωση της γραφειοκρατίας», όπως και «μια συμφωνία με τις αφρικανικές χώρες για να αναπτυχθούν οι υποδομές και να μπορέσουν να γίνουν επενδύσεις στις χώρες αυτές».
Σε ό,τι αφορά, τέλος, την δυνατότητα ενός Brexit, o επικεφαλής της ιταλικής κυβέρνησης δήλωσε στο Bloomberg ότι «θα ήταν κάτι φοβερό», όμως συμπλήρωσε πως «στοιχηματίζει και βασίζεται στον Ντέιβιντ Κάμερον» διότι «η Ευρώπη δεν μπορεί να επιτρέψει στον εαυτό της την έξοδο της Βρετανίας λόγω μη επίτευξης συμφωνίας στην σύνοδο κορυφής της 18ης και 19ης Φεβρουαρίου».























































