ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το Ιράν ανησυχεί μην χάσει κατεχόμενα νησιά στον Κόλπο κι απειλεί τα Εμιράτα (ΗΑΕ)
Το Ιράν εκτόξευσε βαλλιστικούς πυραύλους κατά της στρατιωτικής βάσης Ντιέγκο Γκαρσία
Ερντογάν και ο πόλεμος στο Ιράν: Ο αυταρχισμός καθιστά την Τουρκία ευάλωτη
Το Ιράν απειλεί με πλήγματα σε τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως
Η Ρωσία πρότεινε περιορισμό των πληροφοριών προς το Ιράν με αντάλλαγμα τη διακοπή της αμερικανικής στήριξης στην Ουκρανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μια τούφα από τα μαλλιά του Τζον Λένον, πουλήθηκε 35.000 δολάρια.
Η τούφα από την κόμη του διάσημου «Σκαθαριού» πουλήθηκε σε δημοπρασία που οργάνωσε χθες Σάββατο ο οίκος Heritage Auction στο Ντάλας του Τέξας. Το μήκος της είναι περίπου 10 εκατοστά και ο Τζον Λένον την είχε κουρέψει το 1966 στο Αμβούργο, όταν τον κούρεψε ένας Γερμανός κομμωτής, ο Κλάους Μπάρουκ.
Ο Τζον Λένον κουρεύτηκε τότε γιατί προετοιμαζόταν για τα γυρίσματα της κωμωδίας «Πώς κέρδισα τον πόλεμο» του σκηνοθέτη Ρίτσαρντ Λέστερ. Υποδυόταν έναν στρατιώτη κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.
«Πρόκειται για τη μακρύτερη τούφα από τα μαλλιά του Τζον Λένον που έχει ποτέ δημοπρατηθεί» δήλωσε ο διευθυντής, Γκάρι Σρουμ, σε ένα δελτίο τύπου.
«Αυτή η τιμή ρεκόρ αντικατοπτρίζει την ιστορία αγάπης και λατρείας του κόσμου, εδώ και 50 χρόνια, για τον Λένον και τους Μπιτλς».
Ο Βρετανός συλλέκτης Πολ Φρέιζερ είναι ο νέος κάτοχος της τούφας.
Στην ίδια δημοπρασία, ένα εισιτήριο που τελικά δεν χρησιμοποιήθηκε για την πρώτη συναυλία των Μπιτλς στις ΗΠΑ, στην Ουάσιγκτον τον 1964, πουλήθηκε έναντι του ποσού των 30.000 δολαρίων.























































