ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Η Χαμάς ήλεγχε το σύστημα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – Η σιωπή των ΜΚΟ
Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
Οι Τούρκοι με ψέματα προσπαθούν να «ξορκίσουν» την κουρδική αυτονομία στη Συρία
Γιασάρ Γκιουλέρ: Το Ισραήλ ΔΕΝ θέλει την Τουρκία στη Γάζα
Δικογραφία κατά αγροτών που άνοιξαν τις μπάρες στα διόδια στα Γιάννενα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το ιρακινό Υπουργείο Μετανάστευσης και Προσφυγικού ανακοίνωσε ότι έχουν γίνει όλες οι προετοιμασίες για τη φιλοξενία προσφύγων από την περιοχή της Μοσούλης, που αναμένονται να προκύψουν κατά τη διάρκεια της επικείμενης στρατιωτικής επιχείρισης για την απελευθέρωση της πόλης από το Ισλαμικό Κράτος.
Ο Νταρμπάζ Μουχάμαντ, ο Ιρακινός υπουργός Μεταναστευτικού, δήλωσε σε συνάντησή του με τον Νατζμαντίν Τζαμπούρι, διοικητή των ιρακινών στρατιωτικών επιχειρήσεων στην επαρχία της Νινευή, ότι έχουν καταστρώσει σχέδιο για τη στέγαση των ανθρώπων που αναμένεται να εκτοπιστούν από τις εστίες τους ως αποτέλεσμα της πολιορκίας της Μοσούλης.
Μέχρι στιγμής 1,2 εκ. κάτοικοι της επαρχίας της Νινευή, της οποίας πρωτεύουσα είναι η Μοσούλη, έχουν καταφύγει πρόσφυγες στα εδάφη του ιρακινού Κουρδιστάν.
Οι κουρδικές Αρχές του Ιράκ δήλωσαν ότι αναμένουν δεκάδες χιλιάδες πρόσφυγες από τη Μοσούλη μόλις ξεκινήσει η πολιορκία.






















































