ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Γερμανία: Ελληνας 26 ετών ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου Τούρκο 36χρονο ελεγκτή τρένου
56χρονη δασκάλα γιόγκα έβαζε γκαζάκια σε συγγενείς και γνωστούς της - Την έκλεισαν σε ψυχιατρείο
Νίκος Δένδιας: Η Ελλάδα «θωρακίζεται» με ισραηλινή τεχνογνωσία - «Διαθέτουμε κοινή αντίληψη για τις προκλήσεις της περιοχής»
Γιάννης Παναγόπουλος: Δέσμευση λογαριασμών και ακινήτων για 73 εκατ. ευρώ - Το πόρισμα της Αρχής
DNA: Οι Έλληνες της Μέσα Μάνης μοναδική γενετική «νησίδα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σάλο έχει προκαλέσει στην Ισπανία ο ιδιαίτερα διαχυτικός τρόπος που συνεχάρει ο επικεφαλής των Podemos έναν βουλευτή του στην Βουλή.
Ο Πάμπλο Ιγκλέσιας πρώτα αγκάλιασε θερμά και στη συνέχεια φίλησε στο στόμα το βουλευτή των podemos Χαβιέ Ντομένεκ για να τον συγχαρεί για την ομιλία του στη Βουλή.
Μάλιστα, η όλη σκηνή εκτυλίχθηκε μπροστά στους εμβρόντητους υπουργούς της απερχόμενης κυβέρνησης του Μαριάνο Ραχόι, που δεν πίστευαν στα μάτια τους, ενώ υπήρξαν και αρκετοί που χειροκρότησαν.
Το περιστατικό έγινε κατά τη συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης που ζήτησε και δεν έλαβε τελικά ο αρχηγός του δεύτερου Κόμματος, των Σοσιαλιστών Πέδρο Σάντσεθ, με τους αναλυτές να θεωρούν ότι κατά πάσα πιθανότητα η χώρα θα οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές.























































