ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Ανδρέας Παπανδρέου ο νεότερος -γιος του ΓΑΠ- σκέφτεται να κατέβει υποψήφιος βουλευτής στο Ηράκλειο Κρήτης
Ο Σαμαράς αποτελειώνει τον Μητσοτάκη - Τον Σεπτέμβριο ανακοινώνει κόμμα
Έχει η αμυντική συμφωνία Σαουδικής Αραβίας-Τουρκίας-Πακιστάν πυρηνική διάσταση;
Έρωτας-Αντέρωτας: Σκέψεις με αφορμή τις νέες αρχαιολογικές έρευνες στην Αρχαία Ηλίδα
Ο Αλέξης Τσίπρας 2 Σεπτέμβρη στη Θεσσαλονίκη με σχέδιο για την Κοινωνική Δικαιοσύνη - Για τον λαό και την πατρίδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο στρατός του Βελγίου αποφασίστηκε να φρουρεί τους σταθμούς παραγωγής ενέργειας της χώρας από τον φόβο πιθανών επιθέσεων από τρομοκράτες, όπως ανακοινώθηκε επισήμως την Παρασκευή.
Νωρίτερα την Παρασκευή, οι βελγικές Αρχές αποφάσισαν να κρατήσουν το επίπεδο επιφυλακής για τρομοκρατική απειλή στη χώρα στο βαθμό 3, που σημαίνει “σοβαρή” και μεταφράζεται σε υψηλή πιθανότητα επίθεσης.
Όπως ανακοίνωσαν οι βελγικές Αρχές, 140 στρατιώτες θα περιπολούν στους πυρηνικούς σταθμούς παραγωγής ενέργειας.
Οι Βρυξέλλες είχαν τεθεί σε βαθμό επιφυλακής 4, τον υψηλότερο, μετά τις τζιχαντιστικές επιθέσεις στο Παρίσι στις 13 Νοεμβρίου του 2015, στις οποίες σκοτώθηκαν 130 άνθρωποι και τραυματίστηκαν 350.
Στα τέλη του Νοεμβρίου 2015 ο βαθμός επιφυλακής κατέβηκε στο 3 και από τότε έχει παραμείνει εκεί.























































