ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Τρύφων Αλεξιάδης, Υπουργείο Οικονομικών, Φορολογία, Φορολογικές Δηλώσεις, Φόρος Εισοδήματος,


















































Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ
Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τροπολογία κατέθεσε στη Βουλή ο αναπλήρωτής Υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης, με την οποία δίνεται η δυνατότητα σε φυσικά πρόσωπα που μετέχουν σε νομικές οντότητες που τηρούν απλογραφικά βιβλία και αποκτούν εισοδήματα από διανομή κερδών στις 31 Δεκεμβρίου κάθε χρόνο, να υποβάλλουν φορολογική δήλωση μετά την ημερομηνία που υπέβαλαν τα νομικά πρόσωπα στα οποία συμμετέχουν.
Η τροπολογία επιτρέπει σε ζευγάρια που έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης να καταθέτουν από κοινού φορολογική δήλωση, καθώς και σε περιστασιακά ή ευκαιριακά απασχολούμενους (φοιτητές, άνεργοι, νοικοκυρές) να αντιμετωπίζονται φορολογικά ως εισοδήματα από μισθωτή εργασία.
Επιπλέον, σε έτερη τροπολογία ρυθμίζονται ζητήματα της φορολογικής διοίκησης, που μεταξύ άλλων προβλέπεται η μετακίνηση των Δημοσιονομικών ελεγκτών μεταξύ οργανικών μονάδων επιπέδου τμήματος της Γενικής Διεύθυνσης Δημοσιονομικών Ελέγχων, προκειμένου να μην στερείται η υπηρεσία την ελεγκτική εμπειρία των στελεχών της.























































