ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Βουλή των Ελλήνων, Γιάννης Μουζάλας, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, Πάνος Καμμένος,


















































Τι απάντησε η Κάγια Κάλας στον Γιάννη Μανιάτη για τις νεοοθωμανικές μπούρδες περί «Γαλάζιας Πατρίδας»
Αλλοδαποί αγοράζουν τη Μύκονο - Βίλες «χρυσάφι» και χρυσές δουλίτσες «ρίαλ εστέιτ»
Η Χαμάς μεταφέρει πολλές από τις επιχειρήσεις της από το Κατάρ στην Τουρκία
55χρονος Μυστράς: «Κρατούσα τον πατέρα μου στον καταψύκτη για να παίρνω τη σύνταξη»
Κόμμα Καρυστιανού: Βαριές καταγγελίες από 22 πρώην στελέχη της Ελπίδας για τη Δημοκρατία 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αποστάσεις από τον Πάνο Καμμένο ο οποίος ζήτησε την παραίτηση του Γιάννη Μουζάλα κράτησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Θανάσης Παπαχριστόπουλος μιλώντας στη Βουλή.
«Έχω μάθει τους φίλους μου να μην τους πουλάω ποτέ» είπε ο κ. Παπαχριστόπουλος και πρόσθεσε: «Ο Μουζάλας για εμάς ήταν πρότυπο. Χρόνια δούλευε για τους Γιατρούς του Κόσμου και ξέρουμε όλοι τι έχει κάνει. Το γεγονός ότι εμείς οι ΑΝΕΛ έχουμε μία υπερευαισθησία στο θέμα της ονομασίας, είναι δικαίωμά μας. Δεν είναι απαραίτητο όμως αυτή την υπερευαισθησία που έχουμε εμείς να τη συμμερίζονται όλοι οι άλλοι».
«Θέλω να πιστεύω ότι ο Πρωθυπουργός και ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ θα βρουν μία λύση για έναν υπουργό που τιμώ απεριόριστα. Είναι προσωπική μου άποψη και έχω μάθει να τιμώ τους τίμιους, καθαρούς και δουλευταράδες ανθρώπους» υπογράμμισε.
























































