ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εισπρακτικές Εταιρείες, Πολυκατοικίες,


















































Με τη μέθοδο του «λογιστή» έδωσε στους απατεώνες-κλέφτες λίρες και κοσμήματα
Α. Σαμαράς στο Best TV : Ο Μητσοτάκης είναι το χάος - Πέθανε η λαϊκή ψυχή της ΝΔ (βίντεο)
Πρωτοφανές περιστατικό σε τραμ: Νεαροί παρενοχλούσαν τους επιβάτες με ερωτικό βοήθημα
Οι Αμερικανοί κατέρριψαν ιρανικό drone που προσέγγιζε το αεροπλανοφόρο Άμπραχαμ Λίνκολν
Ο Νίκος Δένδιας στην Ουάσιγκτον ανέδειξε τον στρατηγικό ρόλο της Ελλάδας στην Ανατολική Μεσόγειο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Νέα ήθη στις πολυκατοικίες αφού σε εισπρακτικές εταιρείες θα ανατεθεί πλέον η εξόφληση των κοινοχρήστων. Ο τρόμος και ο φόβος των οφειλετών στις τράπεζες τώρα γίνονται τρόμος και για τους ενοικιαστές και ιδιοκτήτες, καθώς πλέον ιδιωτικές εταιρίες έχουν αναλάβει το έργο του διαχειριστή, αφού με τηλεφωνήματα και επιστολές ασκούν πιέσεις στους ενοίκους για έγκαιρη αποπληρωμή των κοινοχρήστων.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του »Έθνους», όλο και περισσότερες πολυκατοικίες αναθέτουν την πληρωμή των κοινοχρήστων, που ειδικά τον χειμώνα αγγίζουν την κορυφή, κάνοντας ακόμα και ευκολίες πληρωμής με πιστωτικές κάρτες και διακανονισμούς.
Η δουλειά τους είναι γνωστή: Κάνοντας συνεχόμενα τηλεφωνήματα απαιτούν και πιέζουν τους ενοικιαστές ή ιδιοκτήτες να αποπληρώσουν, με όποιον τρόπο μπορούν τα κοινόχρηστα.
Συχνά συμφωνούν μαζί τους για διακανονισμό των χρεών, με τα οφειλόμενα καταρχήν να καλύπτονται από το αποθεματικό.
Ωστόσο, όταν το ποσό μεγαλώνει και ο οφειλέτης δεν προχωρά σε αποπληρωμή του ποσού, τότε το γραφείο απευθύνεται στην συνέλευση των ιδιοκτητών, που από εκεί και πέρα αποφασίζει αν θα επιλέξει την δικαστική οδό.























































