Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Καρατζαφέρης σπάει τα νεύρα του Κυριάκου: Συζητάμε με βουλευτές της ΝΔ

Ο Καρατζαφέρης σπάει τα νεύρα του Κυριάκου: Συζητάμε με βουλευτές της ΝΔ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Για τον νέο κομματικό σχηματισμό που οργανώνουν με τον Τάκη Μπαλτάκο μίλησε στον ΑΝΤ1 ο Γιώργος Καρατζάφερης, τονίζοντας ότι ακόμα και εν ενεργεία βουλευτές της ΝΔ, πρώην υπουργοί της κυβέρνησης Σαμαρά βλέπουν θετικά το εγχείρημα.

Όπως τόνισε ο κ. Καρατζαφέρης: ”Αυτή η προσπάθεια απευθύνεται στον πατριωτικό χώρο.Γίνεται μια προσπάθεια να συγκεντρώσουμε και να ενώσουμε ανθρώπους που θέλουν να προσφέρουν στην Ελλάδα, έχουν εμπειρία. Είναι κάτι που ξεκίνησαμε με τον Τάκη Μπαλτάκο, είναι ο πλέι μέικερ”.

Την ίδια στιγμή υπογράμμισε ότι δεν ανήκει στον ακραίο χώρο:

Από την πρώτη μέρη που ξεκίνησα, ήμουν στους ευρωσκεπτικιστές όχι στους ακραίους. Μακράν από μένα αυτή η διατύπωση. Θα κάνω προσπάθειες να απεγκλωβίσω ανθρώπους που από αγανάκτηση και πικρίας εγκλωβίστηκαν στη Χρυσή Αυγή, ή σε αυτούς που βλέπουν την ξέφρενη πορεία της ΝΔ στο κέντρο, στους ψηφοφόρους του Πάνου Καμμένου.

Ο κ. Καρατζαφέρης αποκάλυψε ότι για το νέο κόμμα έχει μιλήσει με πολύ κόσμο, ακόμα και βουλευτές της ΝΔ, πρώην υπουργούς της κυβέρνησης Σαμαρά, οι οποίοι το βλέπουν πολύ θετικά.

Σύμφωνα με τον ίδιο, υπάρχει μεγάλη διαφορά στην σημερινή ΝΔ από την Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη:

Βλέπω μια μεγάλη δυσαρέσκεια στη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη. Δεν είμαστε παρακολούθημα του ΣΥΡΙΖΑ. Οι ίδιοι λένε ότι η ΝΔ έχει καταντήσει παρακολούθημα του ΣΥΡΙΖΑ.

Άλλο ο Κώστας Μητσοτάκης, άλλο ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Εγώ κινούμαι στην ΝΔ του Μητσοτάκη και του Αβέρωφ. Όταν αυτό το παιδί απεμπόλησε το επώνυμό του και πορεύτηκε με το ”Κυριάκος”, φαίνεται ότι δεν έχει καμία σχέση με τη Νέα Δημοκρατία.

Σε σχέση με το προσφυγικό υπογράμμισε ότι ”Είναι πολύ δύσκολο να λυθεί. Οι μετανάστες είναι ελεύθεροι να πάνε οπουδήποτε στην Ελλάδα. Είμαστε όμηροι πλέον. Η Ευρώπη μας γύρισε την πλάτη. Κανείς δεν έμαθε ποια είναι η πολιτική πρόταση. Πρέπει να παμε αναλογικά, ανάλογα με τον πληθυσμό μιας χώρας”.

Όπως είπε χαρακτηριστικά;

Αυτό που καταφέραμε είναι να κάνουμε τους στρατηγούς με μια γειτονιά γαλόνια μας να βάφουν τις τουαλέτες των Hotspots. Δεν άκουσα μια πρόταση από την κυβέρνηση.

Ο κ. Καρατζαφέρης κατέληξε λέγοντας ότι ”η παρουσία του ΝΑΤΟ στα χωρικά ύδατα είναι προσβολή. Δεν θυμούνται τι έκανε το ΝΑΤΟ ; Το 74 και το 96 ; Πόντιος Πιλάτος. Γίνονται εγκλήματα. Υπάρχει κίνδυνος ανάμεσα στους πρόσφυγες να υπάρχουν τζιχαντιστές. Ας βγει κάποιος να το διαψεύσει”.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση MRB: Στο 22,3% η ΝΔ – Τι απάντησαν οι πολίτες για τις αμβλώσεις

Εκλογικά γυμνάσματα

Δημοσκόπηση GPO: Στο 24,5% η ΝΔ – Οι μισοί Έλληνες δεν «βγάζουν» το μήνα

Νίκος Δένδιας: «Οι φιλοδοξίες μιας ζωής έχουν εκπληρωθεί – Αυτό δεν σημαίνει ότι θα αρνηθώ να υπηρετήσω την Πατρίδα μου, αν αυτό απαιτηθεί»

Δημοσκόπηση Metron Analysis: «Βολοδέρνει» στο 22,3% η ΝΔ – Πολιτική αλλαγή θέλουν 6 στους 10

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...