ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολατάκια Kinder από τα Lidl - Τι συστήνει στους καταναλωτές που τα αγόρασαν
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 12 όμιλοι που προέκυψαν από την κλήρωση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Sun», η Αντέλ φαίνεται πως έχει αποφασίσει να μείνει μακριά από τη μουσική για πέντε χρόνια.
Μετά από την ολοκλήρωση της παγκόσμιας περιοδείας της, η τραγουδίστρια επιθυμεί να περάσει περισσότερο χρόνο με τον τρίχρονο γιο της.
«Η Αdele έχει εξομολογηθεί στους κοντινούς φίλους της ότι θα αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας για πέντε χρόνια, πριν από το επόμενο άλμπουμ της. Είναι ακόμα πολύ νέα μαμά και δεν θέλει να χάσει το μεγάλωμα του γιου της. Αυτό βέβαια θα είναι σκληρό για τους φαν της», υποστηρίζει πηγή από το περιβάλλον της Αντέλ στη «Sun».























































