Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κυνικός ο Ερντογάν: Έχουμε σκοτώσει πάνω από 5.000 αντάρτες του PKK

Κυνικός ο Ερντογάν: Έχουμε σκοτώσει πάνω από 5.000 αντάρτες του PKK
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οι τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας έχουν σκοτώσει 5.359 κούρδους μαχητές μετά τον τερματισμό της εκεχειρίας του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK) τον περασμένο Ιούλιο, που είχε διαρκέσει δύο χρόνια, μετέδωσε  το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή επικαλούμενο τον τούρκο πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Ερντογάν δήλωσε πως 355 στρατιώτες, αστυνομικοί και φρουροί χωριών έχουν σκοτωθεί στο διάστημα αυτό σε βίαια επεισόδια, οι περισσότεροι στο κυρίως κουρδικό νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας. Το Ανατολή επικαλείται το κείμενο μιας ομιλίας του Ερντογάν στην Τουρκική Ακαδημία Πολέμου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το Ιράν με AI «βύθισε» αμερικανικό αεροπλανοφόρο – Ο Χακάν Φιντάν υπέρ των πυρηνικών του Ιράν και των βαλλιστικών πυραύλων

Νίκος Δένδιας: «Δεν υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση εδώ, στις Βρυξέλλες, με τον Τούρκο ομόλογό μου κ. Γκιουλέρ»

Φαραντούρης στην Ευρωβουλή: «Ροπή της Τουρκίας στην παραβίαση του κράτους δικαίου» – «Πώς είναι δυνατόν να αποτελεί αξιόπιστο εταίρο της ΕΕ και πυλώνα της Ασφάλειας και Άμυνας της Ευρώπης;»

Ισραηλινοί, Ελλαδίτες, Κύπριοι και Αμερικανοί αξιωματούχοι στην Κνέσετ ενώπιον της αυξανόμενης τουρκικής απειλής

Συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν: Διπλωματική προσέγγιση με φόντο τις πάγιες διαφωνίες

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr