ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Κανάκης, Βίντεο, Γρηγόρης Αρναούτογλου, Νότης Σφακιανάκης, Ράδιο Αρβύλα,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τη συνέντευξη του Νότη Σφακιανάκη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, σατίρισαν ο Αντώνης Κανάκης και ο Γιάννης Σερβετάς στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα». Ο λαϊκός τραγουδιστής, κλήθηκε να μιλήσει για τους πρόσφυγες, μετά το σάλο που προκάλεσε, όταν τους χαρακτήρησε σε προηγούμενη συνέντευξή του, στο κυπριακό κανάλι ΡΙΚ, «ριψάσπιδες». Μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Νότης Σφακιανάκης υποστήριξε ότι οι πρόσφυγες, είναι καλοντυμένοι, γνωρίζουν αγγλικά και έχουν γεμάτα πορτοφόλια.
Αναρωτήθηκε, δε, γιατί πρέπει να αισθάνεται τύψεις και ενοχές, επειδή ο πατέρας και η μάνα «πήραν το παιδάκι και το έβαλαν μέσα σε μια βάρκα και ταξιδεύουν στο Αιγαίο και πνίγονται;».
Στο σατιρικό video, o Αντώνης Κανάκης ως Γρηγόρης Αρναούτογλου, ακούγεται να λέει : «Οι καλεσμένοι μας εκπροσωπούν το καλό κομμάτι της Ελλάδας μας. Μετά τον μητροπολίτη Άνθιμο, μετά τον Κρανηδιώτη, μετά τον Κώστα Πρέκα, μαζί μας σήμερα, ακόμα μία δημοκρατική φωνή, ο Νότης Σφακιανάκης».























































