ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο ταραγμένος Απρίλης των άστρων

Ο ταραγμένος Απρίλης των άστρων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Βόμβα στην πολιτική ζωή της χώρας, σκάνδαλα που θα συνταράξουν συθέμελα την κοινωνία, ακραία καιρικά φαινόμενα σε πόλεις της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού, καθώς και πολύ σημαντικές ανατροπές στο μέτωπο της Ουκρανίας περιλαμβάνει αστρολογικά o Απρίλιος.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις της Σεμίραμις Παπανικολοπούλου, που δημοσιεύει στην πρώτη σελίδα η κυριακάτικη Εσπρέσο, αναμένεται μεταξύ άλλων η επάνοδος του Κωνσταντίνου Καραμανλή στα πολιτικά πράγματα ενώ ο Αλέξης Τσίπρας οδεύει προς στην εξουσία με αξιωματική αντιπολίτευση ένα κόμμα έκπληξη.

Τα “ματωμένα φεγγάρια” του Απριλίου, όπως λέγονται, που η η επιροή τους θα διαρκέσει μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου θα δημιουργήσουν μίνι κραχ στα διεθνή χρηματιστήρια ενώ θα προχωρήσει και η διχοτόμηση της Ουκρανίας.

Στο επίκεντρο των αστρολογικών εξελίξεων θα βρεθεί και η Τουρκία όπου όπως όλα δείχνουν το τέλος του Ερντογάν είναι αναπόφευκτο.

espresso kiriakis

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΕΛ.Α.Σ. για ελληνοτουρκικά: Ο Μητσοτάκης «θα πρέπει να εξηγήσει γιατί ένα “ελαφρύ αεράκι” αρκεί εδώ και δύο χρόνια για να παγώσει η πόντιση του καλωδίου»

Ο Αλ. Τσίπρας «ξεβράκωσε» τον Μητσοτάκη: «Αναβάθμισα συνειδητά τις σχέσεις της χώρας μας με τις ΗΠΑ» – Επί Τσίπρα (2018) ξεκίνησε ο Στρατηγικός Διάλογος, η συμμαχία «3+1» Ελλάδα, Κύπρος, Ισραήλ+ΗΠΑ, ο νόμος EastMed Act που «τέλειωσε» τα τουρκικά F-35 κι έδωσε αμερικανικά όπλα στην Κύπρο

Όλα έργα Αλ. Τσίπρα: Ο Κάθετος Διάδρομος, η Αλεξανδρούπολη (FSRU), ο αγωγός IGB

Ο Αλ. Τσίπρας κεραυνός για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου: ΔΕΝ χρειαζόμαστε άδεια καμίας Τουρκίας για το καλώδιο – Ο Ρούμπιο ΔΕΝ είπε κουβέντα!

Αλ. Τσίπρας: «Για τον Ρούμπιο, περίμενα περισσότερα στο ότι έχει να κάνει με τη στήριξη της χώρας στα δίκαια της»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr