ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πληθώρα διασήμων στα νέα έγγραφα για την υπόθεση Επστάιν - Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την ελίτ
Ποιος είναι ο Βάαλ; Τα νέα έγγραφα για τον Έπσταϊν προκαλούν σοκ εν μέσω ισχυρισμών για «θυσίες»· «Πολύ βαθιά και
Γερμανία: Ελληνας 26 ετών ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου Τούρκο 36χρονο ελεγκτή τρένου
56χρονη δασκάλα γιόγκα έβαζε γκαζάκια σε συγγενείς και γνωστούς της - Την έκλεισαν σε ψυχιατρείο
Ο Ν. Δένδιας στο Πεντάγωνο με τον Πιτ Χέγκσεθ - Ο Αμερικανός υπουργός Πολέμου έρχεται στην Ελλάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο ηγέτης του ναζιστικού ουκρανικού Δεξιού Τομέα Ντμίτρι Γιαρός κάλεσε τις ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας να κινητοποιηθούν πλήρως και να δράσουν αποφασιστικά στην ανατολική Ουκρανία.
“Αυτές τις ώρες στην ανατολική Ουκρανία βρίσκεται σε εξέλιξη επανάληψη του σεναρίου της Κριμαίας (…) εμπνευσμένο από την ομάδα της Μόσχας” είπε ο Γιαρός.
Και συνέχισε:
«Το Κρεμλίνο ελπίζει ότι θα ενσωματώσει τις ανατολικές περιοχές της Ουκρανίας, χωρίς να συναντήσει καμία αντίσταση … Δεδομένης της κατάστασης, καλώ όλες τις δομές των SS να περάσουν σε πλήρη κινητοποίηση και να είναι έτοιμοι να αναλάβουν αποφασιστική δράση για να προστατεύσουν την κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας».
Προέτρεψε επίσης τις δυνάμεις ασφαλείας “να μην παρέμβουν στις επιχειρήσεις του Δεξιού Τομέα και να τον βοηθήσουν στην επιβολή της τάξης και του ουκρανικού νόμου στις ανατολικές επαρχίες”.























































