ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για WikiLeaks, ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Ντέλια Βελκουλέσκου, Παναγιώτης Κουρουμπλής, Πολ Τόμσεν,


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
Ιράν: Κατάληψη της εξουσίας από τους Φρουρούς της Επανάστασης: Η σκιώδης ηγεσία της Τεχεράνης σκληραίνει τη στάση της καθώς ο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Καμία κρατική υπηρεσία δεν εμπλέκεται με την υποκλοπή, επεσήμανε ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής αναφερόμενος στη διαρροή της συνομιλίας Τόμσεν – Βελκουλέσκου που δημοσίευσε το Wikileaks.
«Δεν επιτρέπεται να γίνει οποιαδήποτε παρακολούθηση χωρίς εισαγγελική εντολή. Αν γίνεται χωρίς εντολή, είναι παρακράτος» εξήγησε ο κ. Κουρουμπλής μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM, σημειώνοντας ότι «δεν γίνεται να παίζονται παιχνίδια εις βάρος της χώρας».
«Ο στόχος της κυβέρνησης είναι πάμε στην αξιολόγηση, για να κλείσει αυτή τη εκκρεμότητα και να πάμε στη ρύθμισης του χρέους» σημείωσε ο κ. Κουρουμπλής. Επισήμανε ότι δεν εξαρτάται μόνο από την Ελλάδα τι θα γίνει με το ΔΝΤ.
























































