ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευρωπαϊκή Ένωση, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Πρόσφυγες, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Συρία, Τουρκία,


















































Χρήστος Μαυρίκης: Πυροβόλησε και ταμπουρώθηκε στο σπίτι του στα Σπάτα
Μεθυσμένη 36χρονη γνωστή τραγουδίστρια τράκαρε πήρε σβάρνα πέντε αυτοκίνητα στο Κολωνάκι
Καισαριανή: «Οι 200 πήγαιναν με το κεφάλι ψηλά και τραγουδώντας στην εκτέλεση»
Διαγραφή από το ΠΑΣΟΚ: O Παναγιώτης Παρασκευαΐδης ΔΕΝ ανακαλεί
Νέα «φάπα» Αλέξη Τσίπρα σε Γιάννη Στουρνάρα: Η ιστορία ΔΕΝ γράφεται από τους ισολογισμούς των τραπεζιτών και των τοκογλύφων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Βόμβα» στην συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Ένωση για την επαναπροώθηση Σύρων προσφύγων από την Ευρώπη έβαλε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
«Η Τουρκία δεν θα υλοποιήσει τη συμφωνία να πάρει πίσω πρόσφυγες αν η ΕΕ δεν εκπληρώσει τις δικές της δεσμεύσεις» δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος όπως αναφέρει το Reuters.
Βάσει της συμφωνίας η Άγκυρα θα παίρνει πίσω όλους τους μετανάστες και πρόσφυγες που περνάνε από το Αιγαίο για να μπουν παράνομα στην Ελλάδα. Σε αντάλλαγμα η Ευρώπη θα υποδεχθεί χιλιάδες Σύρους πρόσφυγες απευθείας από την Τουρκία «με την ΕΕ να την ανταμοίβει με χρήματα, άρση του καθεστώτος βίζας για τους Τούρκους πολίτες και την προώθηση της ενταξιακής της πορείας».























































