ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αφρική, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισπανία, Τζιχαντιστές,


















































Νίκος Δένδιας: Το όραμα είναι η Ελλάδα να γίνει παραγωγός οπλικών συστημάτων
Οι Τούρκοι τρέμουν πόλεμο με Ισραήλ, Κούρδους και Έλληνες (Ελλαδίτες και Κύπριους)
Ο ηγέτης της Χαμάς Χάλεντ Μασάλ κάλεσε από την Τουρκία σε καταστροφή του Ισραήλ
Η Τουρκία μετέφερε νέα στρατεύματα στην τουρκο-κατεχόμενη βόρεια Συρία
Ρωσική προέλαση σε όλο το μέτωπο: Ο στρατηγός Γκερασίμοφ ανακοινώνει κύκλωση στο Μιρνοχράντ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κρυψώνα, η οποία χρησίμευε στα μέλη από το Ισλαμικό Κράτος για ν’ αποθηκεύουν οπλισμό, ανακάλυψαν οι αρχές στην περιοχή Θέουτα, στην Βόρεια Αφρική, η οποία ανήκει στην ισπανική επικράτεια.
Μεταξύ των ευρημάτων βρίσκονται δύο υποπολυβόλα, τρία πιστόλια, ένα αεροβόλο τροποποιημένο να δέχεται κανονικές σφαίρες, πυρομαχικά, μαχαίρια και μία σημαία του Ισλαμικού Κράτους.
Η κρυψώνα εντοπίστηκε την Πέμπτη, κοντά στην περιοχή Μιραμπόρ ντε Μπενζού, στον ανατολικό τομέα της Θέουτα. Πριν από μήνες, η αστυνομία είχε συλλάβει ένα μέλος των τζιχαντιστών, ο οποίος λειτουργούσε ως σύνδεσμος με το Ισλαμικό Κράτος και οργανωτής ομάδων δράσης στην Ισπανία, με σύνδεση στην πλευρά του ισπανικού εδάφους στη Βόρεια Αφρική.























































