ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΕΠ - Ακαθάριστο Εθνικό Προϊόν, ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Κριστίν Λαγκάρντ, Πρωτογενές Πλεόνασμα,


















































«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
Φωτόπουλος κατά Παναγόπουλου: «Με τη συμβιβασμένη στάση του λειτουργούσε υπέρ της εργοδοσίας»
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται η Ελλάδα είναι η καθυστέρηση», σημείωσε η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ, η οποία τοποθετούμενη επί των διαπραγματεύσεων, εξέφρασε για ακόμη μία φορά τον σκεπτικισμό της για τους δημοσιονομικούς στόχους του προγράμματος.
Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου, η διευθύντρια του Ταμείου επεσήμανε πως ο στόχος για πρωτογενές πλεόνασμα 3,5% του ΑΕΠ για το 2018 ίσως να είναι επιτεύξιμος βραχυπρόθεσμα, αλλά μόνο εάν η Ελλάδα καταβάλει «ηρωικές προσπάθειες». Ωστόσο, όπως είπε μακροπρόθεσμα, κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό. «Αυτό δεν μπορεί να συμβεί», είπε χαρακτηριστικά.
Ταυτόχρονα επεσήμανε πως «το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται η Ελλάδα είναι η καθυστέρηση», και πρόσθεσε ότι «ως προς αυτό συμφωνώ απόλυτα με την κυβέρνηση».
Όπως είπε η Κριστιν Λαγκάρντ είμασταν πάντα της άποψης ότι χρειάζονται πραγματικοί και ρεαλιστικοί αριθμοί καθώς και υλοποιήσιμα μέτρα.
Το πρόγραμμα πρέπει να δουλέψει σε δυο σκέλη, να είναι ρεαλιστικό και βιώσιμο, σημείωσε επαναλαμβάνοντας την πάγια θέση του Ταμείου.
























































