ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίτολντ Βαστσικόφσκι, Ευρωπαϊκή Ένωση, ΝΑΤΟ (Οργανισμός Βορειοατλαντικού Συμφώνου), Πολωνία, Ρωσία,


















































Η Τουρκία απειλεί να βυθίσει το γαλλικό ερευνητικό σκάφος Abeille Marengo για το καλώδιο
Τελευταία προειδοποίηση - Τελεσίγραφο της ΕΛ.Α.Σ. του Αλ. Τσίπρα σε Μητσοτάκη και στο «σκυλάκι» του: «Μιλήστε με ονόματα όχι με
Άμτζαντ Τάχα: Η Μουσουλμανική Αδελφότητα σε αναζήτηση έδρας στην Ευρώπη
Γάζα: Παλαιστίνιοι πολιτοφύλακες καταδιώκουν τζιχαντιστές της Χαμάς
«Μπλε τσουνάμι» σάρωσε το Κογκρέσο - Στον έλεγχο των Δημοκρατικών Γερουσία και Βουλή των Αντιπροσώπων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο καθένας στην Ευρώπη με τις φοβίες και τις ιδεοληψίες του. Για μια ακόμη φορά η Πολωνία μας “υπενθύμισε” πόσο μεγάλο εχθρό της θεωρεί τη Ρωσία, την οποία μάλιστα αξιολογεί ως μεγαλύτερη απειλή από το Ισλαμικό Κράτος.
Ο επικεφαλής της πολωνικής διπλωματίας Βίτολντ Βαστσικόφσκι (Witold Waszczykowski) διατύπωσε την εκτίμηση από τη Μπρατισλάβα ότι η Ρωσία συνιστά μεγαλύτερη απειλή για την Ευρώπη σε σύγκριση με την τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος, που είναι «μια πολύ σοβαρή απειλή», όχι όμως μια απειλή κατά της ύπαρξης της Ευρώπης.
«Προφανώς, οι ενέργειες της Ρωσίας συνιστούν ενός είδους απειλή που είναι υπαρξιακή διότι αυτές οι δραστηριότητες μπορούν να καταστρέψουν χώρες» δήλωσε ο Πολωνός υπουργός Εξωτερικών κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης για το μέλλον του ΝΑΤΟ στην ετήσια σύνοδο για την ασφάλεια Globsec.
«Είμαστε αντιμέτωποι επίσης και με απειλές μη υπαρξιακές, όπως η τρομοκρατία, όπως οι μεγάλες εισροές προσφύγων»
Το Ισλαμικό Κράτος είναι μια πολύ σοβαρή απειλή, «όμως δεν είναι μια απειλή για την ύπαρξη της Ευρώπης» πρόσθεσε ο Πολωνός υπουργός, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων PAP.























































