ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Σφαγή Εβραίων στο Σίδνεϊ: Ένοπλοι άνοιξαν πυρ σε γιορτή του Χανουκά στην παραλία Μπόντι
Ο Ράαντ Σάαντ της Χαμάς σκοτώθηκε στη Γάζα
Παλμύρα: Τρεις Αμερικανοί νεκροί σε ενέδρα του ISIS κατά τη διάρκεια περιπολίας στη Συρία – Ο Τραμπ εξοργισμένος
Έλενα Κουντουρά: Ανεπαρκής και ανεύθυνη η κυβέρνηση στα κρίσιμα ζητήματα ενίσχυσης της ασφάλειας των αερομεταφορών, μετά και τη νέα παραπομπή
Αίγιο: Νεκρός ο ασθενής που γρονθοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την οργή του Ολλανδού πρωθυπουργούς Μαρκ Ρούτε προκάλεσε η αποκάλυψη πως το τουρκικό προξενείο στο Ρότερνταμ έχει καταστεί, -προφανώς με εντολή Ερντογάν-, σταθμός συγκέντρωσης πληροφοριών από Τούρκους που ζουν στην χώρα, και οι οποίες στη συνέχεια μεταφέρονται στην Άγκυρα.
Την αποκάλυψη έκαναν ολλανδικά μέσα ενημέρωσης, βάσει μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του εν λόγω τουρκικού προξενείου που εντόπισαν, και με το οποίο το προξενείο ζητούσε από Τούρκους της Ολλανδίας να καταδίδουν τους «άθλιους» που με αναρτήσεις τους σε Facebook, Twittter ή αλλού «προσβάλουν» την Τουρκία και τον σουλτάνο της Ερντογάν.
«Έχω μείνει άναυδος. Δεν είναι ξεκάθαροι οι στόχοι της τουρκικής κυβέρνησης πίσω από την ενέργεια αυτή», είπε ο Ρούτε σε συνέντευξη τύπου. «Ο πρέσβης μας στην Άγκυρα έλαβε εντολή να ζητήσει εξηγήσεις», συμπλήρωσε ο Ρούτε.
Το τουρκικό προξενείο από την πλευρά του προσπάθησε να υποβαθμίσει το ζήτημα μιλώντας για «ατυχή χρήση λέξεων» που παρερμηνεύτηκαν. Η κοινή γνώμη της Ολλανδίας όμως, με επικεφαλής τον νομικό κόσμο, έχει ξεσηκωθεί και απαιτεί από την κυβέρνηση να ενεργήσει δυναμικά.






















































