ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ δεν θα νοσηλεύονται σε ιδιωτικές κλινικές

Οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ δεν θα νοσηλεύονται σε ιδιωτικές κλινικές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ δεν θα γίνονται δεκτοί για νοσηλεία σε ιδιωτικές κλινικές, αν τελικά δεν καταφέρουν να έρθουν σε συμφωνία κλινικάρχες και ηγεσία του ΕΟΠΥΥ και υπουργείο Υγείας.

Σε συνάντηση που είχαν και η οποία διήρκεσε 6 ώρες οι εκπρόσωποι των Ιδιωτικών Κλινικών και τις ηγεσίας του ΕΟΠΥΥ συμφωνία δεν επιτεύχθηκε, κατά συνέπεια, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Ιδιωτικών Κλινικών κ. Γρηγόρη Σαραφιανό, στο εξής οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ θα νοσηλεύονται μόνο σε δημόσια νοσοκομεία με κάλυψη του Ταμείου τους.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο κ. Σαραφιανός μέσω των social media, μετά από έξη ώρες διαπραγματεύσεων στον ΕΟΠΥΥ για τις νέες συμβάσεις, άκουσαν μόνο παράλογες απαιτήσεις από την ηγεσία του Οργανισμού, οι οποίες όπως λέει πηγάζουν από ιδεοληψίες, και αποτελούν ανυποχώρητη κόκκινη γραμμή για τους εκπροσώπους των Ιδιωτικών Κλινικών, συμφωνία τελικά δεν επιτεύχθηκε.

Εάν επιμείνουν, όπως λέει ο κ. Σαραφιανός, αναφερόμενος στην ηγεσία του Οργανισμού και το Υπουργείο Υγείας, τότε μετά τις 30/6 θα υπάρχει πρόσβαση μόνο στο δημόσιο τομέα για τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ. Και συμπληρώνει χαρακτηριστικά «Ξεχάστε τις Ιδιωτικές Κλινικές».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Υπ. Υγείας: Οδηγίες προστασίας από τον καπνό των πυρκαγιών – Ποιοί κινδυνεύουν περισσότερο

Αττική: Σε ποιες περιοχές απαγορεύεται η κολύμβηση – Η εγκύκλιος του υπουργείου Υγείας

«Κύκλωμα-μαμούθ» με 5.429 ψευδείς συνταγές στον ΕΟΠΥΥ – Υποψήφιος βουλευτής ανάμεσα στους εμπλεκόμενους

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που εξαπατούσε τον ΕΟΠΥΥ με εικονικές φυσικοθεραπείες

Allwyn Care: Νέες δράσεις με έμφαση στην πρόληψη και την εθελοντική προσφορά

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr