ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Θανάσης Γιαννόπουλος, ΚΕΕΛΠΝΟ, ΜΕΘ (Μονάδες Εντατικής Θεραπείας), Παύλος Πολάκης,


















































Ο ΟΗΕ δεν ασχολείται με την Τουρκία που κατέχει το 5% της Συρίας αλλά με το Ισραήλ
Φοβισμένος ο μπουρδολόγος Φιντάν «πουλά μπράτσα» ως «τζάμπα μάγκας» κι επειδή τρέμει μία σύγκρουση το παίζει... «γαλοπούλα» της ειρήνης
Ο Νετανιάχου διαπραγματεύεται μυστικά με τη Σαουδική Αραβία
Για γέλια οι «πειρατές του Αιγαίου» - Τούρκοι στεριανοί παριστάνουν τους θαλασσοκράτορες στα «ήρεμα νερά» του Μητσοτάκη
Τραγωδία στην Ακτή Βουλιαγμένης: Νεκρός 82χρονος μετά από άγριο καβγά για μια ξαπλώστρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τις παραιτήσεις των μελών του διοικητικού συμβουλίου του ΚΕΕΛΠΝΟ που ορίζονται από το υπουργείο Υγείας ζήτησε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.
Σε σχετική του ανάρτηση στο Facebook ανέφερε ότι στόχος είναι να οριστούν νέα μέλη και να ξεκινήσει κάθαρση στον Οργανισμό με ταυτόχρονη αναδιοργάνωση της λειτουργίας του.
Είχε προηγηθεί απόφαση του ΚΕΕΛΠΝΟ να απορρίψει τροποποιημένη από τον κ. Πολάκη λίστα επιτυχόντων, βάσει της οποίας είχε εντολή να προχωρήσει σε πρόσληψη 100 γιατρών για τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.
Το ζήτημα πήρε διαστάσεις λόγω καταγγελιών γιατρών για παραποίηση από το υπουργείο Υγείας των πινάκων βαθμολόγησης κριτηρίων.
Από την πλευρά του ο αναπληρωτής υπουργός κάνει λόγο για σωρεία παρατυπιών σε 88 ελεγχόμενες αιτήσεις γιατρών που βρίσκονταν στην αρχική λίστα.
Επίσης, υποστηρίζει ότι λόγω της στάσης των μελών του δ.σ. του ΚΕΕΛΠΝΟ υπάρχει παράλειψη πέραν κάθε εύλογου χρονικού ορίου της κάλυψης των άμεσων και επιτακτικών αναγκών στελέχωσης των ΜΕΘ.
























































