ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισλαμικό Κράτος σκοπεύει να επιτεθεί στην Eurovision στη Σουηδία

Το Ισλαμικό Κράτος σκοπεύει να επιτεθεί στην Eurovision στη Σουηδία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τρελαμένοι τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος λέγεται ότι έχουν σκοπό να χτυπήσουν τον διαγωνισμό της Eurovision στη Σουηδία τον επόμενο μήνα.

Σύμφωνα με τη βρετανική Daily Star, οκτώ φανατικοί τζιχαντιστές εισήλθαν πρόσφατα στη Στοκχόλμη, αφού πολέμησαν με το Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και στη Συρία.

Ένας από τους τζιχαντιστές της ομάδας λέγεται ότι έχει στενές επαφές με τον ηγέτη της τρομοκρατικής οργάνωσης Αμπού Μπακρ Αλ Μπαγκντάντι.

Η Daily Star ισχυρίζεται ότι άνδρες των αρχών ασφαλείας παραδέχτηκαν ότι το Ισλαμικό Κράτος έχει όντως στόχο τον διαγωνισμό τραγουδιού που θα γίνει στις 14 Μαΐου.

Ο διευθυντής παραγωγής της Eurovision, Τζέσπερ Άκινγκερ, διαβεβαίωσε ότι έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα υψηλά μέτρα ασφαλείας για τη βραδιά του διαγωνισμού.

Ωστόσο, αρνήθηκε να σχολιάσει ποια είναι αυτά τα μέτρα ασφαλείας.

Αξιωματούχος των σουηδικών υπηρεσιών ασφαλείας δήλωσε στη Daily Star ότι “η πληροφορία [για πιθανό χτύπημα] μας ήρθε και δεν μπορούμε να την αγνοήσουμε”.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) χρησιμοποιεί κρυπτονομίσματα για να συντηρήσει τα δίκτυά του στη Συρία

Σε ισχύ η νέα εκεχειρία Ισραήλ-Χεζμπολάχ με μεσολάβηση ΗΠΑ και Κατάρ – Επιμένει για «ελευθερία δράσης» ο ισραηλινός στρατός

Συρία: 3.548 συλλήψεις στρατιωτικών του καθεστώτος Άσαντ από το Υπουργείο Εσωτερικών

Καναδάς: Πληρωμένοι εκτελεστές στοχοποιούν εβραϊκούς στόχους στο Τορόντο – Στα ίχνη του δικτύου η Αστυνομία

Συνάντηση Πατριάρχη Βαρθολομαίου-Ερντογάν στην Άγκυρα για την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr