ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Λίβανος: Χάσμα μεταξύ της ηγεσίας του Ισραήλ και των στρατιωτών στο μέτωπο για τους περιορισμούς εμπλοκής
Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Δημοσκόπηση-σοκ στο Ισραήλ: «Νικητής του πολέμου το Ιράν»
Οι Ιρανοί αποχώρησαν από τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ και απαιτούν επίσημη συγγνώμη του Ντόναλντ Τραμπ
Ο Τραμπ δήλωσε στο Fox News ότι εάν το Ιράν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, «θα τους ανατινάξω τα πέταλα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεν ζητήσαμε από τον κ. Γιαννόπουλο να παραιτηθεί από το σπίτι του και την περιουσία του πατέρα του, αλλά από μια θέση στην οποία ορίστηκε με πολιτικό τρόπο, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, μετά την παύση και αντικατάσταση του διοικητή του ΚΕΕΛΠΝΟ.
Σε δηλώσεις του από τα Χανιά, ο κ. Πολάκης κατηγόρησε τον κ. Γιαννόπουλο ότι δεν ανταποκρίθηκε στο πολιτικό σχέδιο που έχει η κυβέρνηση, «δηλαδή την κάθαρση παρακρατικών μηχανισμών που για χρόνια γλεντοκοπούσαν με “μαύρο” χρήμα στην πλάτη του ελληνικού λαού».
«Από τη στιγμή που δεν ανταποκρίθηκε σ’ αυτό, ούτε επιτάχυνε μια σειρά από διαδικασίες που για πρώτη φορά είπαμε ότι πρέπει να γίνουν με αξιοκρατικό τρόπο, με κριτήρια ΑΣΕΠ δηλαδή και όχι με τα μπιλιετάκια των βουλευτών, γιατί έχει γίνει μεγάλος θόρυβος σχετικά με αυτό το πράγμα, ότι πήρα τους φακέλους και τους φτιάξαμε εκεί που θέλαμε. Πήραμε τους φακέλους και εφαρμόσαμε για πρώτη φορά τα κριτήρια του ΑΣΕΠ. Αυτό έγινε. Από τη στιγμή λοιπόν που δεν ανταποκρίνεται παύεται και αντικαθίσταται» κατέληξε.
























































