ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισλαμικό Κράτος πάτησε πόδι στην Καραϊβική και απειλεί τον τουρισμό

Το Ισλαμικό Κράτος πάτησε πόδι στην Καραϊβική και απειλεί τον τουρισμό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το Ισλαμικό Κράτος στέλνει τζιχαντιστές στις Μαλδίβες και σε άλλα νησιά της Καραϊβικής για να χτυπήσουν τον τουρισμό αναφέρει η Daily Express.

Τουλάχιστον εκατό τζιχαντιστές έχουν φύγει από την Καραϊβική και έχουν ενωθεί με τους τζιχαντιστές στη Μέση Ανατολή και τώρα είναι έτοιμοι να επιστρέψουν.

Τα περισσότερα θύματα της προπαγάνδας των τζιχαντιστών είναι νέοι “από διαλυμένες οικογένειες, εκτεθειμένες στη βία και χωρίς παιδεία” αναφέρει η εφημερίδα.

Την ίδια στιγμή οι ΗΠΑ εκτιμούν πως οι δυνάμεις ασφαλείας στην Καραϊβική δεν είναι ικανές να αντιμετωπίσουν την τρομοκρατική απειλή.

Αμερικανός στρατηγός προειδοποίησε πως καθώς δεν υπάρχουν δυνάμεις του FBI στην περιοχή ούτε και νόμοι κατά της τρομοκρατίας ανάλογοι με αυτούς των ΗΠΑ, ένα μακελειό θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί πολύ εύκολα.

Τον περασμένο Νοέμβριο μάλιστα, στο διαδίκτυο εμφανίστηκε βίντεο από το Ισλαμικό Κράτος που καλούσε τους ντόπιους να αποτελέσουν μέρος του χαλιφάτου, καταλήγει η Daily Express.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι ΗΠΑ απέτυχαν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη της Τεχεράνης στο Ισλαμαμπάντ, δηλώνει ο επικεφαλής διαπραγματευτής του Ιράν

Νετανιάχου: Η Χεζμπολάχ σχεδίαζε την κατάληψη της Γαλιλαίας – Επιμένει ότι το Ισραήλ «θα τελειώσει» με τη Χαμάς

Πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία Λιβανέζων και Ισραηλινών απεσταλμένων ενόψει ειρηνευτικών συνομιλιών

Διαδικτυακή σύσκεψη «πρόδωσε» στόχους της Χεζμπολάχ στη Μοσάντ

Η Χεζμπολάχ ανακοίνωσε ότι έπληξε τη ναυτική βάση του Ισραήλ στο Ασντόντ με πυραύλους

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr