Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι φοβάται η Μογκερίνι από την καρατόμηση Νταβούτογλου

Τι φοβάται η  Μογκερίνι από την καρατόμηση Νταβούτογλου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Είναι ακόμη νωρίς για να διαπιστωθεί πώς ακριβώς θα επηρεαστεί η συμφωνία Ε.Ε. – Άγκυρας από την αποχώρηση του Τούρκου πρωθυπουργού Αχμέτ Νταβούτογλου, δήλωσε την Πέμπτη η επικεφαλής της διπλωματίας της Ε.Ε. Φεντερίκα Μογκερίνι.

Κατά τη διάρκεια επίσκεψής της στο Κόσοβο και μετά από την ανακοίνωση αποχώρησης του κ. Νταβούτογλου, η κ. Μογκερίνι τόνισε ότι η Ε.Ε. σε συνεννόηση με τις τουρκικές αρχές θα αποφασίσουν από κοινού για τα επόμενα βήματα.

Και αρκετοί υψηλόβαθμοι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι, πάντως, εμφανίζονται διστακτικοί για εξάγουν συμπεράσματα για την αποχώρηση του κ. Νταβούτογλου, ο οποίος εμφανίστηκε πιο ευέλικτος και πιο πρόθυμος να εμπλακεί στις διαπραγματεύσεις με την Ε.Ε. για τη μεταναστευτική κρίση από όσο ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ευρωπαίος αξιωματούχος δήλωσε πως η αποχώρηση του Τούρκου πρωθυπουργού είναι «άσχημα νέα».

«Το θέμα επαφίεται στους Τούρκους», ανέφερε δεύτερος Ευρωπαίος αξιωματούχος.

Τρίτος αξιωματούχος τόνισε ότι «η συμφωνία ήταν με την Τουρκία, όχι με τον Νταβούτογλου», και πρόσθεσε ότι ο κ. Ερντογάν ενεπλάκη επίσης σε αυτήν.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του ανακριτή 26χρονος αλλοδαπός για βιασμό 15χρονου

Μητσοτάκης: Με την Τουρκία έχουμε ΜΟΝΟ ΜΙΑ διαφορά – ΑΟΖ-υφαλοκρηπίδα

Στις 11/02 ο Μητσοτάκης στην Άγκυρα – Συνάντηση με Ερντογάν

Νίκος Δένδιας: Η Ελλάδα «θωρακίζεται» με ισραηλινή τεχνογνωσία – «Διαθέτουμε κοινή αντίληψη για τις προκλήσεις της περιοχής»

ΗΠΑ και Ιράν δεν μπορούν να συμφωνήσουν για συνομιλίες – Η ένταση στο ζενίθ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr