ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η πατρίς εν κινδύνω* από το «εκσυγχρονιστικό» δίκτυο
Νικόλας Φαραντούρης: «Δεν ήμασταν, δεν είμαστε και δεν πρόκειται να γίνουμε όλοι ίδιοι»
Ο Γιώργος Καραμέρος παραιτήθηκε από βουλευτής και από τον ΣΥΡΙΖΑ - Ο πρώτος που ακολούθησε το παράδειγμα Τσίπρα
Ιράν-κηδεία Χαμενεΐ: Χιλιάδες σιίτες θρηνούν για τον ηγέτη τους
Τραμπ: «Υπάρχει μια αναβίωση της κομμουνιστικής απειλής στο έδαφός μας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
28χρονος άνδρας στη Μασαχουσέτη μαχαίρωσε και σκότωσε δύο άτομα ενώ τραυμάτισε αρκετούς ακόμα σε μια μυστηριώδη διπλή επίθεση. Αρχικά επιτέθηκε σε σπίτι δύο ηλικιωμένων και στη συνέχεια σε εμπορικό κέντρο.
Οι αρχές διενεργούν τα κίνητρα του δράστη ο οποίος έπεσε νεκρός μετά από πυρά που δέχτηκε από έναν αστυνομικό.
Ο 28χρονος Άρθουρ Νταρόσα οδήγησε μέχρι το σπίτι στο Τόντον, έξω από τη Βοστώνη και στη συνέχεια μπήκε μέσα και τις μαχαίρωσε. Η 80χρονη γυναίκα την οποία μαχαίρωσε πέθανε ενώ η δεύτερη νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Στη συνέχεια, ο Νταρόσα πήγε σε κοντινό εμπορικό κέντρο και μαχαίρωσε δύο από τους περαστικούς εκ των οποίων ο ένας είναι νεκρός.
Η αστυνομία δεν έχει καταλήξει ακόμα σε κάποιο συμπέρασμα σχετικά με τα κίνητρα του νεκρού δράστη αλλά έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο τρομοκρατίας.























































