ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
28χρονος άνδρας στη Μασαχουσέτη μαχαίρωσε και σκότωσε δύο άτομα ενώ τραυμάτισε αρκετούς ακόμα σε μια μυστηριώδη διπλή επίθεση. Αρχικά επιτέθηκε σε σπίτι δύο ηλικιωμένων και στη συνέχεια σε εμπορικό κέντρο.
Οι αρχές διενεργούν τα κίνητρα του δράστη ο οποίος έπεσε νεκρός μετά από πυρά που δέχτηκε από έναν αστυνομικό.
Ο 28χρονος Άρθουρ Νταρόσα οδήγησε μέχρι το σπίτι στο Τόντον, έξω από τη Βοστώνη και στη συνέχεια μπήκε μέσα και τις μαχαίρωσε. Η 80χρονη γυναίκα την οποία μαχαίρωσε πέθανε ενώ η δεύτερη νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Στη συνέχεια, ο Νταρόσα πήγε σε κοντινό εμπορικό κέντρο και μαχαίρωσε δύο από τους περαστικούς εκ των οποίων ο ένας είναι νεκρός.
Η αστυνομία δεν έχει καταλήξει ακόμα σε κάποιο συμπέρασμα σχετικά με τα κίνητρα του νεκρού δράστη αλλά έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο τρομοκρατίας.























































