ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Ρεάλ Μαδρίτης, Τζιχαντιστές,


















































FORBES: Ο Βλάντιμιρ Πούτιν οδεύει προς την πτώση εντός της επόμενης τριετίας
Ο Πεζεσκιάν προειδοποίησε τον Μοτζτάμπα Χαμενεΐ για «ασφυξία» από τον αμερικανικό ναυτικό αποκλεισμό - Τελείωναν φάρμακα και τρόφιμα στο Ιράν
Να σταματήσουμε τον ψευδοχαλίφη Ερντογάν ΤΩΡΑ πριν βυθίσει την περιοχή σε νεοοθωμανικό πόλεμο
Η Τουρκία προειδοποιεί για ανανεωμένο περιφερειακό πόλεμο καθοδηγούμενο από το Ισραήλ
Εταιρεία των Εμιράτων (ΗΑΕ) σχεδιάζει νέους σταθμούς ηλιακής ενέργειας 50 MW στο Κουρδιστάν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τζιχαντιστές εισέβαλαν σε κλαμπ οπαδών της Ρεάλ Μαδρίτης στην πόλη Σαμάρα του Ιράκ, προκαλώντας τη σφαγή τουλάχιστον 16 ατόμων, ενώ άλλα 20 μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με βαρύτατους τραυματισμούς.
Η πόλη Σαμάρα βρίσκεται περίπου 100 χιλιόμετρα απόσταση από την πρωτεύουσα Βαγδάτη. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, στο κτίριο εισέβαλαν άνδρες με αυτόματα και άρχισαν να πυροβολούν αδιακρίτως τους περίπου 50 οπαδούς των Μαδριλένων οι οποίοι βρίσκονταν μέσα, «θερίζοντας» τοους περισσότερους με τις σφαίρες τους.
Ο πρόεδρος του κλαμπ οπαδών Ρεάλ Μαδρίτης στη Σαμάρα, Ζιάντ Σουμπχάν, δήλωσε πως «μία ομάδα από τζιχαντιστές τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους, μπήκαν μέσα στην καφετέρια οπλισμένοι με Καλάσνικοφ, πυροβολώντας αδιακρίτως όσα άτομα βρίσκονταν μέσα στην αίθουσα».
Σε ερώτηση για το κίνητρο της επίθεσης, ο πρόεδρος του συνδέσμου της ισπανικής ομάδας δήλωσε ξεκάθαρα πως «δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο, δεν τους αρέσει το ποδόσφαιρο. Πιστεύουν ότι είναι ενάντιο στο Ισλάμ. Πρόκειται για μία απίστευτη τραγωδία».
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ισπανική Λίγκα ποδοσφαίρου, εξέφρασε τον αποτροπιασμό της για το έγκλημα αυτό και δήλωσε ότι οι σκέψεις όλων στη Μαδρίτη είναι στις οικογένειες των θυμάτων.























































