ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Ρεάλ Μαδρίτης, Τζιχαντιστές,


















































Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
Νίκος Δένδιας από το «The India-EU Forum»: «Το θέμα της Γροιλανδίας έχει ξεπεραστεί» - Η σχέση της Ελλάδας με την
Καθαρισμοί οικοπέδων: Έρχονται μεγάλες αλλαγές με το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»
«Βροχή πυραύλων»: Νέα γιγαντοαφίσα στην Τεχεράνη απειλεί το Τελ Αβίβ με πυραυλικά πλήγματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τζιχαντιστές εισέβαλαν σε κλαμπ οπαδών της Ρεάλ Μαδρίτης στην πόλη Σαμάρα του Ιράκ, προκαλώντας τη σφαγή τουλάχιστον 16 ατόμων, ενώ άλλα 20 μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με βαρύτατους τραυματισμούς.
Η πόλη Σαμάρα βρίσκεται περίπου 100 χιλιόμετρα απόσταση από την πρωτεύουσα Βαγδάτη. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, στο κτίριο εισέβαλαν άνδρες με αυτόματα και άρχισαν να πυροβολούν αδιακρίτως τους περίπου 50 οπαδούς των Μαδριλένων οι οποίοι βρίσκονταν μέσα, «θερίζοντας» τοους περισσότερους με τις σφαίρες τους.
Ο πρόεδρος του κλαμπ οπαδών Ρεάλ Μαδρίτης στη Σαμάρα, Ζιάντ Σουμπχάν, δήλωσε πως «μία ομάδα από τζιχαντιστές τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους, μπήκαν μέσα στην καφετέρια οπλισμένοι με Καλάσνικοφ, πυροβολώντας αδιακρίτως όσα άτομα βρίσκονταν μέσα στην αίθουσα».
Σε ερώτηση για το κίνητρο της επίθεσης, ο πρόεδρος του συνδέσμου της ισπανικής ομάδας δήλωσε ξεκάθαρα πως «δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο, δεν τους αρέσει το ποδόσφαιρο. Πιστεύουν ότι είναι ενάντιο στο Ισλάμ. Πρόκειται για μία απίστευτη τραγωδία».
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ισπανική Λίγκα ποδοσφαίρου, εξέφρασε τον αποτροπιασμό της για το έγκλημα αυτό και δήλωσε ότι οι σκέψεις όλων στη Μαδρίτη είναι στις οικογένειες των θυμάτων.























































