ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Δημοσκόπηση Interview: Ακλόνητη στη δεύτερη θέση η ΕΛΑΣ - Τι γίνεται με Σαμαρά
ΕΛΑΣ: Αυτή είναι η σκιώδης κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα και οι αρμοδιότητες
Νόμος Κατσέλη: Νομοθετική ρύθμιση του υπ. Οικονομικών – Τι προβλέπει για δόσεις και αποπληρωμή
Ανατροπή στο διπλό φονικό στο Αίγιο: Στο μικροσκόπιο «ορφανό» DNA στο όπλο
Πανελλήνιες 2026: Οι τελικές εκτιμήσεις για τις βάσεις σε Πολυτεχνεία, Νομικές, Ιατρικές και Οικονομικές Σχολές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την ώρα για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο την ΑΕΚ στο (άδειο) ΟΑΚΑ δεν βλέπουν στον Ολυμπιακό (20:30, OTE Sport 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).
Οι Πειραιώτες θεωρούν υποχρέωσή τους, όπως αναφέρει ο sport-fm, την κατάκτηση του 28ου τροπαίου και 18 νταμπλ της ιστορίας τους, κάτι που είναι φανερό από τις συζητήσεις που έχουν μεταξύ τους οι «ερυθρόλευκοι» στου Ρέντη.
Οι παίκτες του Σίλβα θέλουν να αποδείξουν την ανωτερότητά τους από την «Ένωση» και να αποδείξουν πως εκείνοι είναι το απόλυτο αφεντικό στην Ελλάδα. Από την πλευρά του, ο Πορτογάλος τεχνικός προσπάθησε να διατηρήσει σε καλή κατάσταση τους ποδοσφαιριστές του, ώστε να μην αποσυντονιστούν και να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός τέτοιου αγώνα.
Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του -από δεξιά προς αριστερά- θα έχει τους Σαλίνο, Ντα Κόστα, Σιόβας (αρχηγός) και Μαζουακού.
Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστούν ο Μιλιβόγεβιτς με τον Κασάμι, με τους Φουστέρ και Ερνάνι στα πλάγια. Ο Φορτούνης θα αναλάβει οργανωτικό ρόλο και ο Ιντέγε στην κορυφή της επίθεσης.
Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Χουτεσιώτης, Κατσιμήτρος, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Τσόρι, Ντουρμάζ, Κολοβός, Πάρντο, Πουλίδο, Σεμπά, Τσιμίκας, Βούρος και Ζντιέλαρ. Εκτός είναι μόνο ο τραυματίας Ελαμπντελαουί.























































